Jump to content
 • Sign Up

MAF

 • entries
  518
 • comments
  1,497
 • views
  276,429

MAF 042 - Winnaar Van De Week

NandroDavids

432 views

gallery_7284_229_19150.jpg

Deze rubriek is geschreven door @MegaPilot

Deze week heb ik niet ver moeten zoeken om de Winnaars Van De Week te vinden. Inderdaad, winnaars. Want alweer zie ik me moreel verplicht om een MAF-redacteur (en een ex-MAF-redacteur) te nomineren voor deze fantastische rubriek. Ik meld u met trots dat @Die Hard en @Jesperkaj de Winnaars Van De Week zijn!

gallery_7284_229_11710.pnggallery_7284_229_27381.png

Waarom nu precies Die Hard en Jesperkaj? Echte GTAForummers weten inmiddels waarom. Deze twee heren hebben zich wekenlang - excuseer, maandenlang - uitgesloofd om ons de nieuwtjes rond GTA V te tonen in hun wel heel uitgebreide en professionele rubriek Voorpret. Hebben ze nog niet genoeg erkenning gehad voor deze rubriek? Neen, want de crew vindt blijkbaar niet dat een topicreeks in aanmerking mag komen voor een Award. Ook al is het een schrale troost, ik hoop dat deze vermelding deze twee heren toch wat erkenning doet voelen.

Die Hard en Jesperkaj, gefeliciteerd met de titel Winnaar(s) Van De Week!1 Comment


Recommended Comments

Als men Die Hard en Jesperkaj voor Voorpret wil belonen met een Award, kunnen die leden op hun nominatielijstje natuurlijk ook 'tactisch' stemmen door bijvoorbeeld, ik noem maar wat, allemaal het laatste Voorpret-deel te nomineren. Die werd geschreven door beide heren...

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...