Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285172

MAF 045 - Vraaggesprek


NandroDavids

628 bezichtigingen

gallery_7284_229_26211.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Deze week in Vraaggesprek iemand die een topweek beleefde op het forum. Hij achterhaalde als eerste de Pietencode in Mastersint, en werd daarna ook nog eens gepromoveerd tot Globale Moderator. Dat is uiteraard onze Awesome KiWii... @Hanneswasco!

"Svenie's GTA-kennis verbaast me keer op keer"

gallery_7284_229_1552.png

Allereerst nog even over Mastersint: hoe heb je het voor elkaar gekregen de Pieten-code zo snel te achterhalen?

'Zo snel' is relatief. In principe heb ik niet zo veel informatie nodig gehad om de code te kraken, maar ik heb er wel een aantal uren denktijd in gestoken, veel meer dan de gemiddelde deelnemer. Mijn tactiek was echter heel simpel: in het begin 4 Pieten met iets gemeenschappelijks insturen (zelfde huidskleur of zelfde outfit) en na 4 keer had ik genoeg informatie om de 2,6 miljoen mogelijkheden te reduceren tot een wat kleiner aantal. Toen deed ik spijtig genoeg een gefaalde poging, door een verkeerde interpretatie van de Antwoordpieten. Maar die poging gaf me dan wel weer wat extra handige informatie waardoor ik na een goede gok het juiste antwoord had.

Behalve al die kleurige outfits van de Pieten, draag je nu zelf een paars jasje. Hoe bevalt dat? En had je dit op enig moment zien aankomen?

Ik had het helemaal niet zien aankomen, aangezien ik me op vele momenten op de achtergrond durf te houden, maar ik was uiteraard vereerd toen ik gevraagd werd en kon daarop geen neen zeggen. Ik ben nog maar enkele dagen Globale Moderator, dus veel kan ik nog niet zeggen over hoe het me bevalt. Ik ben wel blij met het extra stukje verantwoordelijkheid en het vertrouwen dat de Admins in mij hebben en ik ben niet van plan hen (en uiteraard de leden van het forum) teleur te stellen.

Volgens de MAF-telling zou je niet bij de genomineerden zitten voor Beste Moderator bij de Forum Awards van dit jaar. Hoe voelt dat, om toch Globale Moderator te worden, zonder de directe steun van 'het volk'?

Ik zie promoveren binnen een 'beleidsfunctie' niet als een populariteitswedstrijd, en maar goed ook want anders zou het samen werken binnen een crew niet gemakkelijk zijn. Een Moderator die veel op de voorgrond komt zie ik daarom niet noodzakelijk als een betere Moderator dan iemand die zich meer op de achtergrond houdt.

Maar toch, (bijna) niet genoemd worden in de nominaties, doet dat niks met je?

Niet echt, het is altijd leuk om je naam in zo'n nominatielijstje te zien staan, maar aangezien ik mezelf niet als beste Moderator zie vind ik het niet meer dan normaal dat ik er niet voor genomineerd wordt.

Wat ben je van plan als Globale Moderator toe te voegen?

Ik heb geen plannen om iets extra toe te voegen, ik zal gewoon mijn taken als Moderator blijven uitvoeren, maar dan niet meer specifiek op de GTA IV- en Modding-fora.

Hoe schat je je kansen in bij de verschillende Awards waar je voor genomineerd bent? Wie zie je als je grootste concurrenten?

Ik ben voor twee en een halve categorie genomineerd: Beste Globale Moderator, Beste GTA IV-kenner en Beste Signature(die tel ik niet helemaal mee, omdat ik de signature niet gemaakt heb).

"Het zal een nek-aan-nek-race zijn tussen de drie genomineerden voor Beste Signature"

Beste Globale Moderator zal ik zeker niet worden aangezien ik dat nog maar net ben. Daar zie ik NandroDavids of Thundercover winnen, aangezien Jacky-2007 zich dit jaar wat meer op de achtergrond gehouden heeft.

Beste GTA IV-kenner heb ik nog wel kans op, aangezien ik die Award al enkele keren eerder gewonnen heb, maar de concurrentie is daar niet mis, iedereen die ervoor genomineerd is kent het spel door en door. Naar mijn mening zou hierbij mijn grootste concurrent Svenie moeten zijn, als ik met hem over GTA IV (of eender welke andere GTA praat) dan ben ik keer op keer verbaasd hoeveel details die daar van kent.

Of ik kans heb op de Award voor Beste Signature vind ik moeilijk te zeggen. Ik vind het zelf een hele mooie signature, ik draag hem dan ook al enkele jaren en vind hem persoonlijk de mooiste van de drie. Die van 3L1077 is dan weer zeer herkenbaar en de OWN-signature brengt een rustige sfeer met zich mee. Ik vermoed dan ook dat het hier een nek-aan-nek-race zal zijn tussen de drie deelnemende signatures.

Wil je verder nog iets kwijt aan de MAF-lezers?

Vergeet zeker niet je stem uit te brengen bij de Awards!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...