Jump to content
 • Sign Up

MAF

 • entries
  518
 • comments
  1,497
 • views
  277,476

MAF 045 - Winnaar Van De Week

NandroDavids

391 views

gallery_7284_229_19150.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Foreigner97

Een nieuwe week, een nieuwe zaterdag, een nieuwe MAF, en, u raadt het al, ook een nieuwe Winnaar van de Week. Twee Winnaars om precies te zijn.

Afgelopen week was namelijk een tamelijk drukke week in Mededelingen, wat ons uiteindelijk een nieuwe Globale Moderator én twee nieuwe Ereleden opleverde. De Globale Moderator in kwestie, Hanneswasco, wordt verderop in deze editie uitgebreid besproken. De Winnaars van deze week zijn echter....

gallery_7284_229_567.jpggallery_7284_229_1937.png

@Svenie en @-Matthijs-!

Svenie werd afgelopen zaterdag als eerste niet-ex-Globale Moderator of -Administrator tot Erelid benoemd, dankzij zijn enorme inzet op 't forum en WikiGTA van afgelopen tijd. De enorme hoeveelheid kennis over GTA-games die hij met zich meedraagt is van onschatbare waarde geweest in de desbetreffende fora en Wiki-pagina's.

-Matthijs- begon een dag later zijn pensioen, die voor hem als ex-Globale Moderator gepaard ging met een promotie/degradatie (doorhalen wat volgens u niet van toepassing is) naar Erelid. Sinds kort schittert hij, samen met Svenie, dan ook tussen legendes als Lantyz en GTA-Sheep tussen de Ereleden. Een grotere waardering voor je werk op dit forum bestaat er tot vandaag de dag niet, dus wees er maar trots op!

-Matthijs en Svenie, van harte gefeliciteerd met jullie promotie én jullie titel als Winnaar van de Week. 't Is jullie op 't lijf geschreven!0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...