Jump to content

Sport Blog

  • artikelen
    40
  • reacties
    89
  • bezichtigingen
    50471

Sport Blog ~ Witte tissues


Venzio

1601 bezichtigingen

52aa1dc0057ee-SportBlogHeaderFinal_copy.png

Deze week is toch wel een opmerkelijke week te noemen voor het Nederlands voetbal. De zakdoekjes konden de kast uit om de grote hoeveelheid tranen af te vegen van de Ajax supporters, helaas.. Het Nederlands voetbal had een enorme boost gekregen als Ajax de wedstrijd in Milaan had gewonnen, waar vooraf nog erg optimistisch over de kansen gedaan van Ajax werd bleek het achteraf misschien wel een wedstrijd van niks te zijn, zeer saai verdedigend voetbal van de Milanezen en Ajax die geen vuist kon maken. Het was nog even een half sprongetje maken toen Davy Klaassen in de allerlaatste seconde een omhaal schoot, tevergeefs, naast....

Milan gaat door naar de Champions League en misschien was dat niet helemaal verdiend, wat vind jij?

m1mxcipawr1w_wd640.jpg

Maar ook op donderdag konden de zakdoekjes de kast weer uit, misschien niet alleen om tranen af te vegen maar om een statement te maken tegenover Phillip Cocu. PSV verliest thuis van Tsjornomorets Odessa waardoor PSV ook uitgeschakeld is, maar dan in de Europa League.

Wanneer nadert het eind van deze crisis bij PSV of misschien beter gezegd, het eind van Phillip Cocu? De zakdoekjes wapperde weer in de lucht en dat was naar mijn mening meer dan terecht, 1 punt in 6 wedstrijden is voor een club als PSV natuurlijk ongelooflijk en het is maar afwachten tot de supporters weer in opstand komen, van opgehemeld naar uitgelachen naar medelijden en nu is het schaamte, zeer diepe schaamte.

media_xl_639861.jpg

Huilen geblazen voor de fans van Ajax en PSV..

8 reacties


Recommended Comments

Misschien hebben ze ook wat zakdoekjes voor het bloed nodig. (ook al vind ik sport stom, vind ik het nog stommer als je het als hooligaan gaat verpesten voor de mensen die het wel leuk vinden door anderen lek te prikken)

Link to comment

Dat van PSV had ik wel verwacht.. die presteren de laatste tijd zo slecht dat ik geen positieve uitslag zag aankomen. Ajax daarin tegen was gewoon niet verdient. Die Italianen rekten zoveel tijd en Balotelli hadden ze gewoon ook met rood weg moeten sturen.

Link to comment

<p class='citation'>MegaPilot zei op 12 december 2013 - 21:57 :</p><div class="blockquote"><div class='quote'>Ajax uit de CL? Opgeruimd staat netjes.

</div></div>

Ben jij Italiaanse maffiozo ofzo? Jij bent toch wel voor een Nederlandse club?

MegaPilot is een Belg en Barcelona fan.. :puh:

Link to comment

Wordt AZ nou trouwens helemaal vergeten? Speelt nu, helaas, in de laatste seconde gelijk met 2-2 bij PAOK, maar is wel groepshoofd geworden. Knap van AZ hoor.

Link to comment

MegaPilot zei op :

Ajax uit de CL? Opgeruimd staat netjes.

Ben jij Italiaanse maffiozo ofzo? Jij bent toch wel voor een Nederlandse club?

Ik ben Belg, dat ten eerste. Ten tweede, kan iemand me even uitleggen waarom ik, als ik al een Nederlander zou zijn, zou moeten supporteren voor een Nederlandse ploeg? Niet iedereen is chauvinistisch ingesteld hoor. Er zijn mensen die houden van mooi voetbal, en dan ben je bij Ajax toch niet aan het juiste adres.

Daarnaast is elke Ajaxfan die zit te zeuren over tijdrekken redelijk hypocriet. Je eigen ploegje won zo tegen Barcelona en wordt met hun eigen tactiek (terecht) de CL uitgeflikkerd. Een koekje van eigen deeg, een prachtig staaltje karma of ironie op z'n best.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...