Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580012

Editie 360 - De Snuffelaar


OWN

2364 bezichtigingen

jI7YhdY.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Cabyon!

HooooooooooiiI! Welkom bij De Snuffelaar! En mocht je geen idee hebben wat deze rubriek inhoud moet je niet bij mij zijn, ik weet het namelijk ook niet. Iets met gadgets ofzo. Ik moest het schrijven deze week, anders mag ik tot het einde van het jaar geen Milka-chocolade! Gelieve mij te helpen, want ik ben in nood. Of lees gewoon even mee. Dat kan natuurlijk ook. Want ik heb wat geschikte gadgets voor jullie uitgezocht!

vuzODGz.jpg

Hè, die feestdagen, allemaal mensen over de vloer (en op de vloer, als ze menig glazen achter de kiezen hebben) dat is allemaal zo irritant! Als jij ook zo’n persoon bent die ‘gezellige’ dagen zo ervaart is dit dingetje wel geschikt voor jou: Een full body sweater a.k.a. forever alone-kleed, waarmee je je lekker kunt afzonderen van buitenwereld en je je in alle rust in slaap kunt huilen terwijl je luistert naar dat ene leuke K3-album. Ideaal voor sommige mensen hier op het forum, en dan bedoel ik die mensen die lekker vriendloos willen zijn deze feestdagen en de mensen die graag dingen door een gat bewonderen. :engel:

qSRIUdF.jpg

Loopt je prille relatie op de klit.. uh klippen, dan kun je nog altijd via deze manier proberen het hart van je geliefde terug te veroveren. Bak als een casanova koekjes in verschillende seksstandjes! Op deze manier bak je op sexuele wijze de meeste erotieke koekjes die je kunt gebruiken om je relatie weer wat op te pimpen óf je stuurt ‘m naar een willekeurige mod voor promotie. Alhoewel ik dan wel denk dat je in plaats van een ‘bedankt, lekker!’ eerder 20% aan je broek krijgt. Maargoed, niet geschoten is altijd mis toch?

X6BXvCJ.jpg

Bent u dyslectisch of spellingtechnisch gewoonweg minder begaafd dan menig lezer dan moet u vooral niet verder lezen. Want dit bericht is voor diegene die hun spelling helemaal voor elkaar hebben. Ja, ik heb het over jou. Jouw zinnen lezen als de lach van Gerard Joling, je vocabulaire is net zo groot als de gemiddelde inhoud van een statusupdate op GTAForum. Waarom draag je dan niet deze mooie badge? Nu kun je anderen in nood helpen, zodat je jouw vriendloze- en kluizenaarsbestaan achter je pc’tje kunt opgeven om mensen te helpen – achter je computer. Deze badge is perfect voor elke spellingsnazi, en vooral voor iemand die graag een autoriteit wil zijn. Op het gebied van spelling dan.

kwXlcce.jpg

In realiteit is dit een dingetje waarmee je – zonder anderen te storen – lekker kunt meeschreeuwen met die leuke Chinese karaokenummers waar je toch geen drol van verstaat. Leuk voor sommigen op dit forum, en bedoel ik in het specifiek in een gang, maar voor de rest is toch ’n beetje nutteloos. Ik bedoel, wil jij door de mensen met wie je het huis deelt worden gezien een soort kap te schreeuwen terwijl je helemaal rood aanloopt? Nee? Ik ook niet namelijk. Leuk speeltje, maar ik vind het er op een of andere manier zóóóóóó fout uitzien. ’t Zullen mijn vieze gedachten wel weer zijn.

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...