Jump to content

MAF

  • entries
    518
  • comments
    1,497
  • views
    285,818

MAF 048 - Lezerspanel


NandroDavids

888 views

gallery_7284_229_18487.png

Deze rubriek is geschreven door @Foreigner97

Welkom bij Lezerspanel, de rubriek waarin we jullie (de lezers) een vraag(stuk) voorschotelen en om jullie mening of visie vragen. Deze week heeft dat uiteraard alles met Kerst te maken, namelijk:

All I want for Christmas is....

Wat is de Kerstwens van enkele prominent aanwezige leden?

PrioX: "All I want for Christmas is... SNEEUW!"

gallery_7284_229_12775.jpg

@NicolaB

"Ik hoop op een positief jaar vol gezelligheid en plezierigheid. En dat ikzelf en de mensen om me heen (dat maakt mij ook weer blijer) allemaal weer een stapje verder komen met hetgeen dat we willen bereiken."

gallery_7284_229_1172.jpg

@GTA-Sheep

"All I want for Christmas is wereldvrede en eten voor iedereen. Nee, dat is een uitspraak van een willekeurige Miss Holland en hoewel ik het er op zich wel mee eens ben strekken mijn wensen zich uit over wat simpelere zaken: ik wens vooral dat we het gezellig hebben die periode en dat er nog heel veel Kersten in goede gezondheid mogen volgen..."

gallery_7284_229_4542.png

@PrioX

"All I want for Christmas is.... SNEEUW!

Het lijkt me erg passend om eens een witte kerst mee te maken. We hebben begin dit jaar eigenlijk al genoeg sneeuw gehad. Maar juist nu, in de maand december, moet het eigenlijk nog eens gaan sneeuwen. Dan heb ik het niet over die paar zielige vlokjes die begin deze maand uit de lucht vielen en niet eens bleven liggen. Nee, dikke pakken sneeuw waardoor het hele land weer opgesloten zit binnenshuis."

gallery_7284_229_1269.png

@Ymosky

"Mijn kerstwens is dat ik eindelijk een nieuwe baan ga vinden, omdat ik helaas zonder zit!"

gallery_7284_229_653.png

@Guardian1980

"Mijn wensen voor het komende jaar hebben betrekking op een drietal personen; mijn dochtertje, mijn vrouw en mijn opa. Toen mijn dochtertje werd geboren, was ze erg klein. Ik hoop dat ze het komende jaar doorgaat zoals ze het de afgelopen maanden deed, want het gaat tot nu toe supergoed. Kort na de bevalling kreeg mijn vrouw last van haar onderrug/bekken. Momenteel is het zo erg dat ze niks kan en mag, en aan zware pijnstillers zit. Ik hoop dat dat het komende jaar over gaat. En twee weken geleden heeft mijn opa een hersenbloeding gehad. Gelukkig heeft hij er bijna niks van over gehouden, maar ik hoop dat zijn zicht weer volledig herstelt en hij snel weer auto kan rijden, iets waar de artsen op zich allemaal wel positief over zijn."

gallery_7284_229_5463.png

@Thundercover

"All I want for Christmas is... sneeuw en gezelligheid. Kerst is met je familie samenzijn terwijl de dagen snel donker worden. En een wandeling door de sneeuw ontbreekt daarbij eigenlijk veel te vaak. Oh, en het is altijd mooi als een willekeurig forumkrantje met een speciale kersteditie komt."

Wat is jouw Kerstwens, en waarom? Deel het hieronder!

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...