Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285172

MAF 048 - Er Was Eens (1)


NandroDavids

763 bezichtigingen

gallery_7284_229_11395.png

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Grand Theft Aut-oh Denneboom

Een kleine stoet van drie wagens reed die avond over Ocean Drive in Vice City langs het Ocean View Hotel naar het noorden. Eén Comet, één Banshee en één Phoenix, met in iedere auto slechts een bestuurder. Ze sloegen aan het eind van de weg linksaf, en van een afstandje leken het dan ook drie richtingaanwijzers uit het oosten. Dutchy3010, Joriz en PatrickW, die in de respectievelijke auto's zaten, reden eigenlijk maar wat doelloos rond. Zij, de drie grote leiders van GTAGames.nl, hadden geen idee hoe de hoogtijdagen van weleer herbeleefd zouden kunnen worden. Vice City leek op deze avond dan ook uitgestorven: er was geen lid te bekennen in de straten van de stad.

Totdat ze op Starfish Island de oprijlaan van Vercetti Estate opdraaiden. Daar zagen ze in het gras iemand staan, iemand die op vier poten stond te staren naar de lucht. Het kon natuurlijk maar één forumlid zijn, die voor z'n lol op dat tijdstip in het gras ging staan: GTA-Sheep. De drie grote leiders stapten uit hun auto en op GTA-Sheep af. "Hey Sheep," zei PatrickW, "Wat doe je hier, en waar sta je naar te staren?" "Ha, die Patrick, Jet, Joriz," reageerde GTA-Sheep, "Zoals je ziet sta ik hier te staren, en wel naar die vreemde ster daar aan de hemel. Zou die iets betekenen?"

De drie grote leiders keken ook naar de lucht, en ook zij zagen het: een ster met een wel heel rare vorm. "Hangt daar nou een ster aan een grote R vast? Wat zou dat kunnen zijn?", vroeg Joriz zich hardop af. Dutchy3010 nam, als eigenlijk de enige echte grote leider, snel een besluit: "Daar komen we maar op één manier achter. We gaan kijken waar de ster precies boven hangt!" "Sheep, ga je mee?", vroeg Patrick aan GTA-Sheep. "Nee, gaan jullie maar. Ik sta hier wel lekker.", was zijn reactie.

Zo gezegd, zo gedaan, en de enige echte grote leider en de twee anderen stapten weer in hun auto's en gingen op weg. De ster leek ergens boven het westelijke eiland van Vice City te hangen. Ze reden de oprijlaan van Vercetti Estate af, en zetten koers naar het westen. Echter, vlak voordat ze de brug richting het westelijke eiland over wilden gaan, werd de weg ineens geblokkeerd door een oogverblindend licht. Ze stapten vol op de rem en uit hun auto's, die eigenlijk veel te duur waren gezien de inkomsten van GTAGames.nl. Maar dat terzijde.

"Hé, kijk eens naar de ster!", riep Joriz uit. "Het lijkt wel of die zich verplaatst... hoe kan dat nou?" Voordat één van de anderen kon antwoorden, verscheen er een schim in het oogverblindende licht. De schim begon te spreken: "Leiders van GTAGames.nl! Ik heb begrepen dat, ondanks de komst van GTA V, de activiteit op jullie forum niet terug is op het niveau van enkele jaren terug. Verschrikkelijk jammer natuurlijk, maar wees niet bevreesd: er is een oplossing! Eén persoon, die jullie kan verlossen van deze inactiviteit. Uw verlosser rijdt in een kerst-Stallion. Volg de Rockstar en gij zult vinden."

Wordt vervolgd...

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...