Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579910

Editie 364 - Het Krantje


OWN

623 bezichtigingen

jwGGKDd.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Cabyon!

Hoi hoi! Welkom bij Het Krantje, jouw bron voor onzin. Werkelijk, en dat meen ik uit de grond van mijn hart, qua flauwekul zijn jullie, mijn liefste lezertjes, werkelijk onverzadigbaar. Laten we maar meteen van die zoetsappige feitjes op tafel strooien, want het was mij het weekje weer wel...

- Het ene na het andere nutteloze topics doemt op in het TU-forum. Een greep uit het gevarieerde aanbod: ''Houtje Beckman-topic'' ''Het Tommy-Vercetti topic wat met mij te maken heeft.'' ''Het TU-sextopic'' ''houd je bek man'' en nog talloze andere onderwerpen die ik hier niet eens poog op te nemen i.v.m. mogelijke bedreigingen. Ik ga daarom ook maar louter positief doen: wat een cultuurverrijkers, dat TU.

- En daar was-ie dan! Opeens! Nee, niet NandroDavis, maar –Matthijs-. Hij was volgens bronnen z’n oranje kleurtje spuugzat en stuurde een PM naar Jet met de vraag of-ie weer Global Moderator mocht worden. En dat mocht! Ongelooflijk. Toen ik vroeger 20 van diezelfde PB’s naar de administrators verstuurde werd ik compleet genegerd.

- Uw attentie voor een gigantische Belgendiss deze week, hij komt van de heer Dotz. Hij luidt: "Jullie hogeschool is ongeveer vergelijkbaar met de onderwijsinstantie die wij in NL ''VMBO'' noemen, je had dus gelijk; een vierletterige afkorting." Nou voegt het volgens ingewijden niet veel toe aan deze rubriek en dat klopt ook wel, maar zoals bronnen kunnen bevestigen is Belgen bashen een van mijn favoriete bezigheden hiero. Dus bij dezen!

- Vrijdagmorgen besloot Sjekie-tweeduizendzeven slaapdronken prompt een topic te openen over de fonetische spelling van je forum naam. Het idee was hartstikke leuk, en dat vonden GEE-TEE-AAKevinnuldrieëntwintig, KreezieGoost, Silverbeutbaait en Foiniksar ook. Leuk om te weten! Namens Kebjon veel succes met uitspreken.

5 reacties


Recommended Comments

Haha, die belgendiss was geniaal! En het topic van djekkie-tweeduizendzeven had ik ook nog niet gezien! :puh:

Als je nou volgende keer ook een link erbij zet vind ik je echt liev Cabyon!

Link to comment

Zojuist zat ik dit door te lezen en wilde een complimentje plaatsen omdat ik harder dan gebruikelijk door mijn neus uitademde bij het lezen van het artikel, toen zag ik dat ik dat al gedaan had dus post ik dit maar. :klap:

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...