Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580280

Editie 364 - Game On!


OWN

546 bezichtigingen

HUzjcPI.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Crazy-Ghost!

Vanaf deze week is er een nieuwe schrijver bij Game On. Ik neem namelijk deze rubriek van Venzio over. Hiermee wil ik ook gelijk een nieuw systeem introduceren: nadat er vier games zijn geweest zal er een peiling komen met daarin de vraag welke game jullie het beste vinden. In de vijfde editie van Game On zal dan bekend worden gemaakt welke game er heeft gewonnen met daarbij meningen van spelers over deze game.

Maar laat ik maar eens met de recensie beginnen, want daarom zijn jullie hier, toch? Het spel van deze week is...

500px-Grid-2-game-hd-wallpapers.jpg

Grid 2

Grid 2 is een race game en zoals je waarschijnlijk al vermoedt is het het het vervolg op Grid 1. Een van de pluspunten is dat je veel diversiteit hebt in races. Race jij door de straten van Parijs of vermijd jij liever de drukte en ga je racen in de bossen, woestijnen of bergen? Doe je mee met een officiële Formule 1 wedstrijd of doe je liever mee met een straatrace? Het kan allemaal. Ook kan je jou auto compleet upgraden tot een race monster. Kijk wel uit dat je niet vervolgens je uit aan gort rijdt.

In dit race spel zit ook een sterke singeplayer. Als een van de weinige race spellen heeft dit spel namelijk ook een verhaallijn, waardoor het niet alleen maar een beetje doelloos racen wordt. En ben je even klaar met spelen tegen de computer dan kun je ook lekker online tegen vrienden (en wildvreemde oude mannen uit China) racen. Hoe meer races je wint, hoe meer fans je krijgt. Ook kun je rivalen worden met andere online spelers waartegen je dan een race doet om te bepalen wie de winnaar is.

Als je weinig ervaring hebt met race games zul je al snel merken dat het niveau heel hoog ligt en het moeilijker rijdt dan de auto's in GTA V. Je zal in dit spel ook veel risico moeten nemen om te winnen. Dit zorgt ervoor dat je sneller botst met alle gevolgen van dien... Zodra je hard botst kan je de controle over het stuur verliezen waardoor je auto een paar keer over de kop gaat. Als je auto zwaar beschadigd is kan je er zelfs bijna niet meer mee rijden, aangezien je een hele erge afwijking kan hebben. De makers hebben geprobeerd om het zo realistisch mogelijk te maken: zodra je over zand rijdt of vol gas geeft zullen er wolkjes komen die erg hinderlijk kunnen zijn. Het is zeker een goed spel maar als je weinig ervaring met race spellen hebt zul je zeker de eerste races erg moeten wennen.

Grid 2 is te koop voor PS3, Xbox 360 en PC voor ongeveer 30 euro. Twijfel jij nog steeds of je dit spel wil kopen? Download dan de demo!

Dit was de Game On van deze week. Wat vind jij van deze game en welke game wil je volgende week in deze rubriek zien? Laat het achter in de reacties!

3 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...