Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1585641

Editie 364 - Up to Date


OWN

529 bezichtigingen

PhXqzHQ.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Thundercover!

Logo's versieren forumindex

Saai. Zo beschreef de oranje iconen die voor elk forum staan om aan te geven of je dat forum volledig gelezen hebt of niet. En aan die saaiheid moest een einde komen, vond hij. Met hem waren er meer en dus dook de crew in de mogelijkheden. Et voilà, bij Orange Dawn worden de GTA-fora benadrukt met het logo van de betreffende GTA als forumicoon. Bij ongelezen status is de achtergrond oranje en anders grijs. De eerste reacties zijn positief; wat vind jij er van?

IdA0FFd.png

De nieuwste creatie van @Silverbyte: kijk 'm gaan!

NIEUW: GTAForum.nl Crew

De GTAForumnl-crew (ja, zonder punt) werd vorige week gestart en inmiddels komen er steeds meer aanmeldingen binnen. De teller staat inmiddels op 28 leden, maar er zijn nog steeds genoeg leden die hun uitnodiging niet geaccepteerd hebben. Login op Social Club, ga naar onze crew en voeg je bij de huidige 28 leden. Vergeet niet een post te plaatsen in het aanmeldingstopic: bezoek het topic hier!

-Matthijs- terug in het paars

Wie had dat gedacht? @-Matthijs- legde eind vorig jaar zijn functie als Globale Moderator neer, maar miste het zo erg dat hij vroeg om weer terug te komen. Eén PB was voldoende om de rest van de crew te overtuigen, en dat betekent dat er weer vier paarsen over het forum wandelen. Na dit succes wordt nu geprobeerd om hetzelfde met @NandroDavids te bereiken door zijn toevoeging aan de Eregalerij zo lang mogelijk uit te stellen. Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...