Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1585634

Editie 369 - Up to Date


OWN

398 bezichtigingen

PhXqzHQ.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Thundercover!

"Ik heb geen bananen vandaag"

Geen radijsjes en ook geen bananen, want de Bananenbende is opgeheven. De gang zag op 29 oktober van het afgelopen jaar het levenslicht en leider @Twedeldie (toen nog RobinSA) had als centraal thema de prachtige gele banaan gekozen. Twedeldie heeft vorige week besloten naar Sans Scrupules te verkassen en wilde een nieuwe leider niet met een gang van slechts vier leden laten zitten. Geen vrolijke gele bananen meer dus in G&C, wat ruimte geeft voor een nieuwe vrucht om te groeien.

fire_zps205f59eb.png

De prachtige creatie van @RMJ.

Dotz deelt podcast

Speciaal voor Classics-liefhebber @Dotz en voor de GTA-liefhebbers die niet in de Classics-fora komen wil ik het volgende topic even in de spotlight zetten: Podcast over de gevolgen van de GBC-ports van GTA1 en GTA2. In dit topic deelt Dotz een satirische podcast over GTA, GTA2 en hun versies voor de GameBoy Color. Als echte GTA-fanaten mag je die absoluut niet missen, en daarom deelt OWN de video (en het topic) graag met jullie!

Laatste uurtjes Winteractie!

De laatste uurtjes voor de GTAGames.nl Winteractie 2014 zijn ingegaan! Bij deze actie zijn er weer fantastische goodies (zowel GTA- als GTAForum-gerelateerd) te winnen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een mooie/leuke/grappige/fantastische Snapmatic-foto in te sturen. En had ik al gezegd dat je er ook nog wat mee kan winnen? Gewoon inleveren en pakken die prijzen! Insturen kan je hier doen t/m zondag 16 februari (vandaag dus!).

Overig nieuws
  • Bij de Sportkenners kun je nog inzenden voor twee schaatsonderdelen op de Olympische Spelen. Let op de verschillende deadlines!
  • Bij de Slogan Contest kan je nog een uurtje stemmen in de vierde ronde. Hierin staat het bedrijf Flitsfruit in de aandacht, maar gek genoeg heeft niemand dit keer een slogan bedacht met het meest voor de handliggende: @Flitskikker.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...