Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581781

Editie 372 - Up to Date


OWN

374 bezichtigingen

PhXqzHQ.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Thundercover!

Verschuivingen in G&C

Dat een gang of corporation wordt opgeheven gebeurt wel vaker. Zeker kleine gangs die net zijn begonnen. Deze week was het echter de beurt aan de wat grotere jongens. Aan het begin van de week troffen we The Network gesloten aan. Leider @Bassieboy35 zit nu bij La Familia, een gloednieuwe gang die nu @Asphyxiated officieel aan het hoofd heeft zitten. Een reden voor de sluiting is niet bekend, maar er zal ongetwijfeld veel geld mee gemoeid zijn.

Na dit alles besloot een andere grote jongen ermee te stoppen, of zeg maar gerust een oude man die alles al heeft meegemaakt. Beat Down vond het na zeven prachtige jaren mooi geweest. @Cabyon en @Bierbuikje maakten de moeilijke beslissing om de stekker eruit te trekken. De aanwas van nieuwe leden was er eigenlijk al jaren niet meer en de huidige leden waren lang niet allemaal actief genoeg. De Glote Leidel heeft een slot op het gang talk gezet. Moge het topic rusten in vrede.

wve8b4.png

Ik kan hem bijna de persoonlijke designer van Up to Date noemen: @RMJ heeft weer iets fantastisch weten te maken.

Gta Ripper stopt ermee

@Gta Ripper heeft deze week zijn moderatortaken neergelegd. Als een van de beste graphici van dit forum was hij uitstekend op zijn plek als moderator van de Graphics fora. Helaas heeft hij het buiten het forum om te druk gekregen om nog te kunnen modereren. De Graphics fora blijven niet zonder moderator achter: @Cabyon en @Silverbyte zijn er nog altijd om je bij te staan in de bijzondere kunsten die je met Photoshop kan doen. Gta Ripper, bedankt voor je inzet en hopelijk kunnen we nog wel regelmatig je werkjes in OWN plaatsen! :bier:

Overig nieuws
  • Bij Sportkenners kan je tot zaterdag insturen voor de Formule 1 Grand Prix van Australië! Of ik tips heb? Ja: in het verleden behaalde resultaten bieden dit jaar absoluut geen garantie voor de toekomst.
  • Gelukkig is het dus opgevallen dat ik vorige week een heel verhaal hebt getypt over de finale van de Slogan Contest terwijl de finale nog moet komen. Wel geldt dat de stemmen voor stemronde 5 ook tellen voor de finale. Stem dus op de beste slogan zodra je hebt ingezonden voor Sportkenners!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...