Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580013

Editie 6 - Game On


Dutchy3010

614 bezichtigingen

blog-33831-1159396765.jpg

Dit is alweer de 6e editie van de Oceans Weekly News, en vandaag (1 September) komt er een nieuwe game uit, de 'GTA-kloon' Saints Row van Volition Inc., wat onderdeel is van THQ. Veel mensen kopen het spel demonstratief niet omdat het een GTA kloon is. Maar ik ga je in deze editie van Game On vertellen waarom Saints Row zo'n goed spel is.

Als je deze game gaat spelen zal je iets opvallen. Saints Row lijkt namelijk op een ander spel. True Crime? Nee. The Getaway? Nope. Hij lijkt op GTA, en niet zo´n klein beetje ook. Maar is dat erg? Neen. We moeten minstens tot oktober 2007 wachten op de next-gen GTA-IV en ik moet je eerlijk zeggen dat dat voor mij veel te lang is. Rockstar laat daarmee een gat in de markt open, en Saints Row springt daar heel goed in. Met de nadruk op heeeel goed.

Lees verder op: '

Gamevillage.nl'

blog-33831-1159396773.jpg

Er zijn in het verleden al verscheidene games geweest die het succes van GTA probeerden te evenaren. Tot nu toe is echter geen enkele game daarin geslaagd. Toch probeert Volition het nu met Saint’s Row voor de Xbox 360. Daarbij hebben ze natuurlijk meteen als voordeel dat ze next-gen hardware tot hun beschikking hebben. Je speelt in het spel als de 3rd Street Gang en moet de stad veroveren, om een complete uitbanning van de gang te voorkomen. Een beetje ongebruikelijk uitgangspunt, maar wel een mooi excuus om eens goed keet te kunnen schoppen.

Note: Dit is een Preview, en gaat dus niet over de uiteindelijke game.

Lees verder op: '

Gamer.nl'

blog-33831-1159396780.jpg

Zelf heb ik een Xbox 360, en heb ik de demo gespeelt. En om het in het kort te zeggen: Geweldig. Ondanks dat de 'demozone' niet zo groot was heb ik toch het gevoel gehad dat dit de Next-gen game is waar alle GTA fans op wachten, omdat het wachten op GTA IV 'ons' gaat vervelen...

blog-33831-1159396787.jpg

--------------

Jammer genoeg heeft maar een persoon gereageerd op de stelling: 'Welke next-gen console gaat de consoleoorlog winnen? De Playstation 3 met Blu-ray, de Xbox 360 met Live of de Wii met innovatie?' Daar vraag ik jullie om te reageren, door een

Persoonlijk Bericht aan SamShine te sturen met als onderwerp: '[OWN] Jouw mening' om zo in de volgende editie van 'Game On' in de Oceans Weekly News te komen.

Tot de volgende keer!

:cya:

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...