Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580007

Editie 6 - Sport


Dutchy3010

591 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

blog-33831-1159397068.jpg

Anky van Grunsven wereldkampioen.

Anky heeft met haar paard Salinero, tijdens de wereldkampioenschappen in het Duitse Aken, de wereldtitel gepakt op het onderdeel “Kür op Muziek”. Ze was samen met haar paard veruit de beste. Ze behaalde in totaal 86,100 punten. Tweede werd verassend de Deen Anders Helgstrand met 81,600 punten. Derde werd de Duitse Isabell Werth met 80,400 punten.

Voor Anky is dit haar tweede wereldtitel nadat ze deze in 1994 in Den Haag behaalde. Eerder deze week pakte ze ook al twee zilver medailles.

Nederlandse springruiters pakken goud in Aken

Gisteren hebben de Nederlandse mannenteam, bij het landentoernooi, in de discipline springen het goud gepakt. Ze stonden vanaf dag 1 aan de leiding en hebben deze koppositie niet afgegeven. Het team bestond uit de volgende ruiters: Piet Raymakers, Jeroen Dubbeldam, Albert Zoer en Gerco Schröder. Deze 4 wisten tot de laatste dag 1e te blijven. Ze hielden de VS en Duitsland achter zich die 2e en 3e werden. Op de derde dag werd het nog spannend omdat Raymakers een fout maakte en 18 strafpunten kreeg. Hierdoor konden de andere ruiters zich bijna geen fouten meer veroorloven.

Het is officieel de eerste keer dat Nederland deze titel pakt op deze discipline. Wel hebben ze al in 1982 de titel gehaald maar deze word niet officieel meegeteld omdat het van een andere organisatie is.

blog-33831-1159397184.jpg

De Nederlandse Springrruiter Equipe tijdens de prijsuitreiking.

Transfer perikelen.

De Transfer markt is nu toch echt gesloten. Gisteren was de laatste dag en werd en nog veel gekocht en verkocht. De meest opzienbare transfer is toch wel die van Patrick Kluivert naar PSV, die hem transfervrij heeft gekocht. PSV heeft het volste vertrouwen erin om hem weer terug te krijgen op zijn oude niveau. PSV neemt hiermee natuurlijk een gok maar er is dan ook een grote kans aanwezig dat ze een gouden greep hebben gedaan als ze hem inderdaad weer in topvorm krijgen.

Hiernaast is ook Angelos Charisteas van Ajax verkast naar Feyenoord. Feyenoord die al een tijd opzoek was naar een nieuwe spits denkt hiermee goed gedaan te hebben om de reserve, bankzittende spits van aardrivaal Ajax gekocht te hebben. Nadat het bekend werd verzamelde honderden boze fans zich voor het stadion om zich te beklagen over het aankoop beleid.

Overige transfers:

Jan Kromkamp van Liverpool naar PSV

Danny Buijs van FC Groningen naar Feyenoord

Richard Knopper van Vitesse naar ADO Den Haag(huur)

Pius Ikedia van AZ naar RKC Waalwijk(huur)

Orlando Engelaar van RC Genk naar FC Twente

Pascal Bosschaart van Feyenoord naar ADO Den Haag

Ryan Donk van RKC Waalwijk naar AZ

Brian Pinas van Cercle Brugge naar NAC Breda

Joost Terol van FC Utrecht naar Sparta

Etc.

Vuelta van start gegaan

Afgelopen zaterdag is de Ronde van Spanje van start gegaan, deze staat ook wel bekend als de Vuelta. De winnaar van vorig jaar was Denis Mentsjov(Rabobank). De favorieten van dit jaar zijn: Mentsjov,de Kazak Vinokourov en Spanjaard Valverde.

Kenners hopen dat deze grote ronde eindelijk weer een echte winnaar kent na twee rondes met een doping gebruiker als winnaar. Afgelopen Vuelta was het Robbert Heras die de overwinning moest afstaan aan Denis Mentsjov en pas geleden was het Floyd Landis die zijn titel kwijtraakte.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...