Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579969

Editie 6 - Forum


Dutchy3010

543 bezichtigingen

blog-33831-1159397243.jpg

Ook deze week is het weer een standaard week veel mensen gaan al weer terug naar school en dan nog zijn er mensen die vrij zijn geen school geen werk, misschien is het haast niet voor te stellen, maar ook deze week geen enkele promoties of wat dan ook er zijn deze wel weer een aantal dingen die de Forum (Revu/Roddelblad) passeren, maar daarover later meer in deze Forum - Oceans Weekly News rubriek. Ik probeer het zo vol en duidelijk mogelijk te maken, maar het is ook niet altijd even makkelijk om iets te maken terwijl er eigenlijk helemaal niks qua Forum is gebeurd. Toch zijn er wel een aantal leuke dingen die de aandacht verdienen, die zie je in deze Forum voorbij komen veel lees plezier!

---

Pimp my Ride v2

Veel mensen kennen het concept onderhand wel. In het 'San Andreas Media' forum is het weer van start gegaan de Pimp my Ride contest en dit maal voor de tweede keer. Ruurd was onlangs weg gegaan dus er is een nieuw topic geopend met een nieuw gezicht als onderleider namelijk 'SummerBase' ook zal de leider van deze contest '-Matthijs-' aanwezig zijn. In deze Pimp my Ride mag je dit maal wel gedownloade Auto's gebruiken dus mod(ificatie)s zijn toegestaan. Er is niet echt een limiet, maar we hopen dat er nog wel wat mensen aan mee willen doen. Want anders kan het helaas niet door gaan, geef je nu op voor de Pimp my Ride contest! Meer informatie vindt je in 'dit' topic.

- - -

The latest news from Vice City Stories

Ben jij ook helemaal in de wolken van de splinter nieuwe Grand Theft Auto die er aan staat te komen dan kunnen wij jou verzekeren dat je alle informatie die vrij gelaten wordt kunt lezen op dit forum. Twee fans hebben een topic opgericht waar het aller laatste nieuws over deze prachtige game kunt vinden. Het is duidelijk en netjes nieuws het is vaak vertaald vanaf de engelse taal naar het Nederlands, ik ga het er deze week nog één keer over hebben in de Weekly Column en dan kun je vanaf volgende week het laatste nieuws zien in 'dit' topic.

- - - - -

Dit was de Forum van deze week, tot volgende week! :cya:

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...