Jump to content

Thundertje's Blog

  • artikelen
    266
  • reacties
    577
  • bezichtigingen
    85538

F1 Breaking News - 12/04


Typhoon

283 bezichtigingen

F1Bulletin4.png

Tussen de twee wedstrijden van Maleisië en Bahrein door, is altijd nog wel even tijd voor het korte nieuws uit de Formule 1. Zoveel nieuws is er niet, aangezien het circus zich naar Bahrein verplaatst.

Korte reactie's op de GP van Maleisië

Ook in Maleisië was het duidelijk, Renault is te langzaam. Volgens Renault ligt dat niet aan het vertrek van Alonso, maar door de overstap op de banden van Bridgestone. McLaren, vorig jaar ook nog op Michelin, heeft daar zeker geen moeite mee gehad. De eerder genoemde Alonso had zelfs niet verwacht nu al te winnen.

Kimi Raikkonen moest zijn motor sparen, er bleken toch nog wat problemen te zijn. Massa bleek geen spijt te hebben van zijn actie op Hamilton, terwijl Spyker toch spijt had van het missen van de test in Maleisië. Beide auto's vielen uit, net als Rosberg, al is het probleem daar nog onbekend (het leek mij gewoon simpel: wat rook dus zal het of de motor of de versnellingsbak zijn :sigaar:).

Brawn naar Honda?

De geruchten dat Ross Brawn volgend jaar naar bij Honda in dienst treedt blijven bestaan. Brawn was de afgelopen jaren één van de belangrijkste personen bij Ferrari als technisch-directeur, en is er nu een jaar tussenuit (net als Typhoon :puh:). De teambaas van Honda, Nick Fry, zou zelfs persoonlijk met Brawn praten om hem 'over te halen'. Brawn zegt dat hij eerst met Ferrari rond de tafel gaat zitten, mocht hij in 2008 terugkomen. Er blijven ook nog steeds geruchten dat hij teambaas wordt, in plaats van Jean Todt.

Geen derde coureur BMW

In Bahrein zal BMW niet beschikken over een derde coureur. De twee testcoureurs, Timo Glock en Sebastian Vettel, hebben andere verplichtingen, want zij racen zelf ook nog in een andere klasse. Glock in de GP2 en Vettel in de World Series by Renault. Zij zijn niet de enige testcoureurs die racen in een andere klasse, Robert Doornbos bijvoorbeeld is derde coureur bij RedBull en racet in de ChampCar, waar hij afgelopen weekend in zijn debuutrace tweede werd.

Door: Thundercover

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
This blog entry is now closed to further comments.
×
×
  • Create New...