Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581452

Editie 384 - Volgende Week


OWN

488 bezichtigingen

cPbSbkX.png

eu9qYED.png

Wederom een nieuwe Volgende Week met nieuwe leden die hun verjaardag of jubilea vieren. Pak je agenda en noteer het want je wilt deze leden toch niet in de kou laten staan op hun verjaardag of jubilea.

birthday_hatgjsgi.png

7byu6k.png

GTAGames.nl afbeelding
De inmiddels beroemde 'stickman behind the desk' is een icoon op het forum. Zodra je deze avatar voorbij ziet komen, weet je direct welk persoon er aan gekoppeld is. Een paar feitjes op een rij: Winnaar van het Kerstprobleem, meermaals Loser van de Week bij MAF, klein beetje een ganghopper en zijn vorige naam was ZaroX. Ik heb het inderdaad over @Rutger. die op de bijzondere mooie dag 19 jaar oud wordt. Rutger. heeft zijn sporten blijkbaar goed achter gelaten op het forum. Als je fan bent van anime en wilt Rutger. tegenkomen, dan moet je een bezoekje brengen aan de The Underground Gang Talk. Zo nu en dan gaat ie even vreemd en post hij wat berichten in Lifestyle. Met andere woorden, een actief en goed lid die deze dag voor zichzelf claimt. Van harte gefeliciteerd! :bier:

8btua5.png

GTAGames.nl afbeelding
Één van de vele avatars wat deze jongen in zijn collectie heeft. Zo nu en dan wijzigt hij zijn avatar wat tot enig rumoer zorgt op het forum. Schijt! denk hij dan maar. Het is mijn avatar en ik doe ermee wat ik wil! Nou, gelijk heb je.

Naast zijn populariteit met zijn avatars is hij een goed bekend lid op het forum. Hij staat vaak vooraan als iemand hulp nodig heeft en schiet hij hele mooie snapmatics. Natuurlijk kan dit maar één persoon zijn: @Asphyxiated. Deze jongeman wordt op deze achtste van juni 16 jaar. Een hele stap vooruit. Van harte gefeliciteerd! :)

GTAGames.nl afbeelding
Deze knul begint al flink een naam op te bouwen op het forum. Zo doet hij mee met Cluedo en is hij regelmatig op GTA:Online te vinden. Zijn mening in dit subforum blijft houdt hij dan ook niet voor zich. Het Lifestyle forum weet hij ook goed te vinden en post hij daar ook leuke reacties. Ook de chat is een plek waar hij graag komt. Het lid waar ik het over heb is natuurlijk @Skullz-000. En verrast of niet, hij wordt vandaag 15 jaar. Van harte gefeliciteerd! :)

jubileau9uz7.png

2o3uq7.png

GTAGames.nl afbeelding
MegaPilot. Bij deze heb ik eigenlijk al genoeg gezegd want wie kent hem nou niet? Of is het haar? Dat is toch wel een mysterie die een paar leden bezig houdt. Als avatar een bloedmooie vrouw en als geslacht op het profiel staat er man. Nu kun je daar niet zo over twijfelen omdat elke man wel houdt van een leuke vrouw maar dan heb je nog een recente blog die menig hoofden deden scheef kijken en met natuurlijk een krul in je mond hoeken. Maar dat maakt allemaal niet uit. Het gaat er natuurlijk om dat MegaPilot vandaag 6 jaar op het forum rond dwaalt. En bij deze ben ik de eerste die hem/haar er mee mag feliciteren. Van harte gefeliciteerd! :)

Signaturenieuw_zps6707d551.png

zkdElNC.png

seeyoupbsf4.png

4 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...