Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581441

Editie 384 - Up to Date


OWN

739 bezichtigingen

naQNWpq.png

5gD3HtD.png

The Oceans is terug!

Voormalig Corporation The Oceans is terug van weggeweest! De afgelopen jaren is de gang, die in 2009 werd opgeheven, uitgegroeid tot een begrip voor het onbereikbare in G&C. Het is dus een dappere stap om de gang terug te halen, want nostalgie is moeilijk te evenaren. Maar de crew van The Oceans pakt het groots aan onder het motto "Fun 4 Everyone!" met onder andere The Oceans Casino, Oceans Happy Hour en nog enkele projecten die een verrassing moeten blijven, maar wel kunnen zorgen voor een omslag in G&C met veel activiteiten. Om verwarring te voorkomen is in een blogitem uitgelegd waarom Oceans Weekly News niet onder deze projecten valt: simpel, het is een zelfstandig project dat draait op leden uit de community met elk een verschillende achtergrond. En gezien de plannen van The Oceans zelf hebben ze voorlopig ook wel hun handen vol. Welkom terug! :bier:

abBndik.jpg

@Cabyon is klaar voor het WK.

Visser23 terug als moderatorDeze week heeft @Bassieboy35 besloten om terug te treden als moderator. Hij wil meer tijd besteden aan andere zaken buiten het forum om. Het was dus voor de crew zaak om een opvolger voor de Beste Moderator 2013 te vinden. En voor de Games-fora vonden ze die in oude bekende @Visser23. Een goede keuze, al zeg ik het zelf. Namens OWN bedankt voor je inzet, Bassieboy35, en Visser23, veel plezier!

Bedankt!

Dit was het dan, mijn laatste rubriek in Oceans Weekly News. Na bijna zeven jaar wekelijks één of meer rubrieken te hebben geschreven voor jullie, de trouwe lezers van OWN, vind ik het mooi geweest. Zeven jaar is een hele tijd met vele hoogte- en dieptepunten, waarbij ik al het (on)denkbare wel voorbij heb zien komen (met zelfs op de valreep de terugkeer van The Oceans, waar het voor mij allemaal begon). Ik heb in die tijd dan ook vele redacteurs zien komen en gaan. Het zijn er te veel om allemaal persoonlijk te bedanken en ik heb een te grote angst dat ik iemand mis als ik ze allemaal probeer op te noemen. Echter, er zijn een paar redacteurs waar ik nauw mee heb samengewerkt die ik in het speciaal wil bedanken voor hun inzet en bijdragen de afgelopen zeven jaar.

- Mirrrr voor het vragen van mij als redacteur en onze zeer korte periode waarin we samen Interviews deden;

- Hanneswasco voor de lange periode dat wij samen Interviews deden;

- Jay; voor het zijn van een geweldige co-leader;

- Kloep voor het zijn van mijn rots in de branding tijdens mijn hoofdredacteurschap;

- and last, but all but least, Dutchy3010 voor alles wat je gedaan hebt voor OWN en mij, van mij vragen als redacteur tot de benoeming tot co-leader en uiteindelijk leader. Samen de hoofdredactie vormen was een hele eer.

_O_

Alle lezers van de afgelopen zeven jaar: bedankt voor het lezen van mijn rubriek, en veel plezier met de volgende! :tu:


H0X67nm.png

Nee hoor, hier eindigt het niet. Ook wij willen je nog even bedanken. Bedankt Thundercover, namens... iedereen.

Dutchy3010

15 juli 2007. Op deze datum werd er door de The Oceans gestemd over een aantal leden, waaronder Thundercover. Thundercover is destijds unaniem door de stemming heen gekomen, waar bijvoorbeeld zijn collega-GM Hanneswasco nog werd afgewezen! Op 21 juli 2007 werd Thundercover dan ook officieel lid van The Oceans. Vanaf dat moment heb ik erg veel contact met Thuco. Ik heb hem leren kennen als een ongelooflijk behulpzaam persoon, die hard werkt en altijd voor je klaar staat. Als je de woorden die Thuco en ik hebben "gesproken" (op MSN/Skype) achter elkaar zou zetten, zou je waarschijnlijk de wereld rond kunnen gaan. Of in ieder geval van Nederland naar New York! Niet lang na zijn aanmelding bij The Oceans werd Thundercover redacteur van Oceans Weekly News. Zijn allereerste rubriek was Hot Topics, gepubliceerd op 24 augustus 2007. Sinds die datum is Thundercover redacteur. Maar liefst 6 jaar, 9 maanden en 8 dagen is Thundercover redacteur geweest van OWN. Ongelooflijk! Het is niet altijd bij het redacteurschap gebleven. Op 24 juni 2008 werd Thundercover co-leader, nadat Ikkes was gestopt. Editie 93. Vanaf dat moment werkte samen om wekelijks een mooi forumkrantje te plaatsen. Het klinkt niet lang daarna, maar in editie 138 werd Thundercover leader. Toch was dat 45 weken, bijna een jaar, maar dat ter zijde. Thundercover is uiteindelijk ruim twee jaar leader geweest van OWN. Op 31 juli 2011 stopte Thundercover als leader. Na de 5 jaar OWN-editie vond hij het wel welletjes. Maar ook daarna bleef Thuco OWN trouw. Nog altijd schreef hij elke week een rubriek. 6 jaar, 9 maanden en 8 dagen. Ik herhaal het nog maar even. Ongelooflijk maar waar, wat een prestatie! Thuco, je bent echt een held! Het was dan ook niet verwonderlijk dat Thundercover mijn co-leader was toen ik eenmalig terug kwam als leader van Oceans Weekly News. Nu gaat Thundercover dan toch stoppen, ik dacht dat hij nooit weg zou gaan bij OWN. Thuco, bedankt! En we spreken elkaar vast nog wel, we gaan voor twee keer de wereld rond!!

Guardian1980

Beste Thunder, Aan al het goede komt een eind. En dat is hier zeker waar. Jarenlang stond je naam in de lijst van medewerkers van OWN. Eerst als redacteur, toen als co-leader, daarna als leader en nu eindig je weer als redacteur. Je bent dan wel niet de oprichter, maar jouw naam is misschien nog wel het meest van allen aan OWN verbonden. Jij nam mij aan bij OWN, misschien wel je beste beslissing ooit knipoog.gif Ook toen je geen leader meer was kwam je nog altijd met goede suggesties en dacht je mee om OWN te verbeteren, dank daarvoor. Tot het eind bleef je je items maken; wat er ook gebeurde, Thundercover, daar kon je van op aan. Enorm bedankt voor je inzet, ook achter de schermen. Mocht je ooit nog eens terug willen komen, dan ben je van harte welkom. Voor nu, veel plezier met je vrije tijd, ga lekker vissen of zo.

3L1077

Thunder, bedankt. Echt.

Het feit dat we je gaan missen is geen leugen. Je hebt altijd hard werk ingezet voor OWN, en zelfs al heb ik niet alles meegemaakt, waardeer ik dat enorm. zoals Guardian zegt, op jou konden we altijd rekenen. Je neutrale, maar toch wijze visie heeft ons in vele situaties voortgebracht.

Ik weet niet waar we nu hadden gestaan moest je er niet zijn, maar nu staan we hier, en ook ik wil je nog een laatste keer bedanken.

Bedankt, Thunder

Phoenyxar

Thunder, het is een eer geweest om voor meer dan een jaar lang samen met je bij OWN te werken. Een continue waarde binnen het team, altijd betrouwbaar, aanwezig en wanneer het nodig was een extra mening bij de redactie. Het is jammer om je te zien vertrekken, maar met een palmares als het jouwe kunnen we daar niet over klagen. Na die zeven jaar, langer dan wie dan ook, kunnen we wel stellen dat je je aandeel hebt gehad. Je hebt OWN mee vorm gegeven en daarvoor danken we je!

Cabyon

Meerdere keren heb ik bij OWN gezeten en altijd was hij er aanwezig. In welk hoedanigheid dan ook; als lid van de hoofdredactie of gewoon als redacteur. Altijd was hij er: Thundercover.

Ik heb Thundercover meegemaakt als een uitsteken redacteur, gedegen, gemotiveerd en zeer bekwaam in zijn vak. Bij de spellingscontrole liet ik zijn rubriek altijd links liggen, in de wetenschap dat ik, op zoek naar spellingsfouten, toch geen onjuistheden zou vinden.

Ik wil Thuco heel erg bedanken voor zijn inzet voor OWN en hem een fijn pensioen wensen. Bedankt man!

Boertijger

Thuco, je was een absolute steunpilaar in mijn OWN carrière, zonder jou was OWN anders, en nooit zo sterk als het nu is. Je bent een ware icoon! Het ga je goed.

Ik hoop dat er wat moois uitkomt, mocht je hulp nodig hebben, ik ben beschikbaar!

Bassieboy35

Thundercover, je zit inmiddels al zo lang bij OWN. Niemand heeft het zo lang volgehouden zoals jij en ik weet niet of iedereen zich dat beseft. Na al die jaren trouwe dienst is het zeker terecht dat je een keer vertrekt. Bedankt voor alle inzet! :)

7 reacties


Recommended Comments

Thundercover, wat een mooie tijd heb jij er hier opzitten, ontzettend veel respect heb ik voor je. Jouw rubrieken waren altijd één van de betere en waren, net zoals bij Spacy, vaak de enige die ik las. U zal gemist worden!

Link to comment

Na een periode van bijna zeven jaar afscheid nemen van OWN... Het zal geen makkelijke beslissing zijn geweest. Je voor zo'n lange tijd aan zo'n project binden en elke week steevast je rubriek(en) leveren, daarvoor verdien je heel veel respect.

Thundercover, ontzettend bedankt voor het zeven jaar lang vermaken van menig forumlid, elke week weer. Geniet van alle dingen die je tegenwoordig bezighouden, je hebt het meer dan verdiend. :)

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...