Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586657

Editie 385 - Lid Van De week


OWN

750 bezichtigingen

Wie wordt het volgende Lid Van De Week?  

13 leden hebben gestemd

  1. 1. Wie wordt het volgende Lid Van De Week?

    • Dexist
      6
    • GrandTheftTwano
      0
    • Visser23
      7

1wncHUw.png

IpwgrNv.png

Welkom bij alweer een nieuwe 'Lid van de Week'. @NicolaB, die ik hierbij nog eens wil bedanken voor zijn inzet bij deze rubriek, heeft er voorlopig de brui aan gegeven. Ik, @TekaLoca, word zijn opvolger. Een nieuwe redacteur betekent vast ook wel een nieuwe aanpak? Nou nee, ik zal het de komende tijd aanpakken zoals dat vroeger werd gedaan. Nu luidt de vraag misschien bij sommigen: "Hoe werd LVDW vroeger dan precies aangepakt?".

Een korte samenvatting:

  • Elke week wordt er in het artikel een poll bijgevoegd. In die poll bevinden zich drie forummers die zich, volgens mij, in de kijker hebben gezet de afgelopen week. Aan jullie om het Lid van de Week te kiezen.
  • Er wordt door mij contact opgenomen met de personen die in diezelfde week in de poll komen te staan, oftewel: de kanshebbers om tot Lid van de Week benoemd te worden. In dat bericht mogen de kanshebbers iets bedenken (een zin, een hele tekst, een plaatje(?)) om jullie, de lezers, te overtuigen waarom hij/zij moet verkozen worden tot Lid van de Week.
  • De stemming wordt elke keer bijgehouden tot vrijdag om 23u59, stemmen die daarna bijkomen worden als ongeldig verklaard.

Moest het nog niet duidelijk zijn heb ik

hier een voorbeeld van hoe het er uit zal komen te zien. Mochten er nog vragen zijn, dan mogen die hieronder altijd gesteld worden.


De kandidaten van de week:

Kandidaat 1: @Dexist

Omdat er anders nog een katje wordt verorberd door de heer Bush.

2lvo6cj_th.jpg

Kandidaat 2:

Willen wij meer of minder GrandTheftTwano? Meer!! Dan gaan we dat regelen. ;)

Kandidaat 3: @Visser23

photo-56961.png?_r=1399645450

4 reacties


Recommended Comments

Het was sarcasme, maar alsnog krijgt hij mijn stem. Hij heeft deze week wel het meeste gedaan van deze drie. Misschien volgende week GrandTheftTwano als het blog er weer is. Een aankondiging is nog niet genoeg om mijn stem te krijgen. En Dexist heeft naar mijn weten niks bijzonders gedaan?

Link to comment

Het jammere aan lid van de week is dat het echt niet meer speciaal is. Er zijn 385 leden van de week voor deze lui geweest. Voorheen was het echt een eer, nu alleen nog maar voor een enkeling die hier nog maar net zit - en die zijn meestal de titel "lid van de week" nog niet waard. Ondanks dat ik ontzettend graag alles hetzelfde houd (ik hou echt niet van veranderingen), heeft deze rubriek mijns inziens zijn langste tijd gehad.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...