Jump to content

Thundertje's Blog

  • artikelen
    266
  • reacties
    577
  • bezichtigingen
    85697

Kubica toch ongedeerd


Typhoon

344 bezichtigingen

F1Bulletin2.png

BMW-Sauber heeft bekend gemaakt dat Robert Kubica ongedeerd is. De Pool crashte gisteren hevig toen hij met meer dan 250 km/h de muur raakte en tientallen meters verderop tot stilstand kwam. Op dat moment was hij een korte tijd bewusteloos, maar hij was bij kennis toen hij naar het ziekenhuis werd gebracht.

Eerder waren er berichten dat Kubica zijn been had gebroken, wat je gisteravond ook kon lezen in de blog. Deze berichten zouden zijn gekomen doordat dat op de radio van McLaren zou zijn geroepen. De kans bestaat dat Kubica volgende week in Indianapolis al weer rijdt. Zo niet, dan wordt hij waarschijnlijk vervangen door Sebastian Vettel of Timo Glock.

Door: Thundercover

6 reacties


Recommended Comments

Wat een waanzinnige race, zo spannend. Ik schrok wel even bij die klapper van Kubica, maar goed dan zie je weer hoe veilig de Formule 1 is..maar het allermooiste vond ik de prachtige inhaal actie van Sato op Alonso, geweldig!

Link to comment

Ik heb net gelezen dat Kubica er alleen een verstuikte enkel en een lichte hersenschudding aan heeft overgehouden. Maar dat valt nog altijd mee ;)

Link to comment
Gast
This blog entry is now closed to further comments.
×
×
  • Create New...