Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579997

Editie 386 - OWNews


OWN

810 bezichtigingen

ownews6zkyq.png

eu9qYED.png

Wat een week was dit zeg! Het begon al heel goed met een aankondiging van Rockstar en het eindigde met een prachtige wedstrijd op het WK. Maar wat gebeurde er tussendoor? En wat staat er volgende week op de planning? Wie is jarig, en niet te vergeten, welke leden vieren hun jubilea? En hoe staat het met de contests die nu aan de gang zijn? Het antwoord op al die vragen kun je hier lezen, in een splinternieuwe OWNews!

hoogtepuntenn2qwd.png

Sony tijdens E3: GTA V komt naar PS4, XBOX one en PC!

GTAGames.nl afbeelding
Gamers opgelet: Sony maakte tijdens de jaarlijkse E3 evenement bekend dat GTA V uit komt op PS4, XBOX one en PC. Wat is er precies anders en is het waard om nog een kopie erbij te kopen?

GTAForum - Dinsdag: Zoals in onderstaand filmpje te zien is, zijn de graphics flink opgeschroefd vergeleken bij de XBOX 360 en PS 3 versie. Zo zien we dat het gras van super hoge kwaliteit is en dat er veel meer verkeer op de weg is waardoor file's ontstaan. Rockstar belooft nog veel meer details toe te voegen aan het spel, eerlijk gezegd had ik niet gedacht dat dat nog mogelijk was. Leden die het spel (nogmaals) aanschaffen, wens ik veel plezier met spelen van de beste game van 2013 (en 2014?). Post vooral veel foto's en video's op het forum want wij, als niet next-gen console eigenaren, willen ook smullen van alle details.

De trailer van GTA V op de next-gen consoles:

dezeweek4vcgg.png

Het leven is een grote achtbaan

GTAGames.nl afbeelding
GTAForum - Maandag: Dat moet @Visser23 ook gedacht hebben want als hij zich even terugtrekt, dan komt Rollercoaster Tycoon (RCT) uit de kast. En niet zomaar een Tycoon, een met vele uitbreidingen natuurlijk. Als een kind zo blij, test hij zijn eigen gemaakte achtbanen met de First Person View optie. Dus als je Vissser23 even mist, dan zit hij glimlachend in de virtuele achtbaan van Rollercoaster Tycoon.

Rare eend

GTAGames.nl afbeelding
GTAForum - Dinsdag: Het blijft een apart eendje, die @ThunderDuck. Als je regelmatig in de chat komt, dan weet je dat je continu verbeterd wordt op spelfouten en kun je natuurlijk sarcastische antwoorden verwachten. Maar dit keer gaat hij een stapje verder. In de gangtalk van De Wilde Ganzen deelt hij namelijk zijn begrafenis wens. Op hem even te citeren:

Na mijn dood zou ik graag in een houtversnipperaar worden gestopt, waarna duizenden stukjes ThunderDuck over de rouwende massa's worden verstrooid, onder muzikale begeleiding van 'It's Raining Men'

Een bizarre wens voor een rare eend en dan druk ik het nog zachtjes uit. Dus mocht je het nog meemaken dat dit DonderEendje uit zijn tijd komt, kom dan allen naar zijn 'uitstrooiing'.

'Wrong side of the tracks'

GTAGames.nl afbeelding
GTAForum - Woensdag: Een lid genaamd @tazmania vraagt zich oprecht af waarom de train niet bestuurbaar is in GTA V omdat dit wel in GTA San Andreas kon. Het antwoord kan ik hem helaas niet geven maar ik vraag me wel af wat hij zou gaan doen, als hij het wel kon besturen. Zijn reactie daarop was: "Ik zou hem laten ontsporen waarmee ik dan veel chaos veroorzaak." Juist ja, typisch gevalletje van 'Wrong side of the tracks'. Of dit geldt voor Tazmania of de trein, mag jij bepalen.

'Too hot to handle'

GTAGames.nl afbeelding
GTAForum - Donderdag: @mekane vraagt zich af hoe je het beste de temperatuur van je PC kunt meten. Natuurlijk heb ik twee oplossingen voor hem. Nummer een: Met een thermometer, dat is toch vrij logisch? Daar meten alle grote professionals vele temperaturen mee. En nummer 2: Als je PC uitvalt, is ie waarschijnlijk te warm geworden en dan moet ie even afkoelen. En nee, water is geen optie, daar kan een PC niet zo goed tegen. Als dit geen goede tips zijn, dan weet ik het ook niet meer.

Oud maar goud!

GTAGames.nl afbeelding
GTAForum - Vrijdag: Oude tijden worden herleefd en daarom wordt bij deze ook het San Andreas Recordboek onder het stof vandaan gehaald. Na een bijna een jaar niets te hebben toegevoegd, kwam @Nyltje op het idee om toch nog even race te doen waarbij zijn naam in het boek wordt vermeld. Wellicht is dit een stille hint om oude games, zoals San Andreas (2004), niet te laten wegrotten. Als dat zo is, ben ik het volledig met hem eens want zonder de oude, is er geen nieuwe!

'Victoria!'

GTAGames.nl afbeelding
GTAForum - Zaterdag: Dat is wat de Spanjaarden zouden zeggen na de wedstrijd tegen Nederland. Maar 'victoria' maakte plaats voor 'humillación'. Waarom? Omdat de huidige wereldkampioen met maar liefst 5-1 is ingemaakt! Het was een wedstrijd waarbij je de gehele 94 minuten op het puntje van je stoel zat, en zo ook het forum. De WK 2014 sectie op het forum stond/staat roodgloeiend na de wedstrijd, die nu al bestempeld wordt als legendarisch. Leden laten hun meningen achter, delen hun lof voor Oranje en bovendien vieren we samen de overwinning. En speciaal voor deze overwinning, heeft @Joriz het gehele forum voorzien van een oranje tintje.

Voor uitgebreid nieuws over het WK, kun je onze sport rubriek raadplegen.

Vaarwel

GTAGames.nl afbeelding
GTAForum - Zondag: Covesight was een project waar je als forum heel trots op kunt zijn. Een groepje leden die al hun vrije tijd staken in een SA-MP server met daarin een eigen gebouwde eiland. Veel leden zagen dit ook als een uitweg van Real Life en kwamen samen op het beroemde eiland. Maar zoals met veel dingen komt aan alles helaas een eind, zo ook Covesight. Vandaag is de laatste dag waarbij je afscheid kunt nemen van Covesight. Om toch nog de sfeer te kunnen proeven, hebben ze vanavond een afscheidswandeling georganiseerd waarbij je al hun bijzondere creaties kunt bewonderen. Tevens worden er herinneringen opgehaald die de afgelopen jaren zijn gebeurd op het eiland. Na vanavond bestaat Covesight niet meer en is het eiland officieel onbewoond en dobbert het eenzaam in zee bij Los Santos.

Voor deze speciale event heb ik een liedje voor Covesight uitgekozen:

volgendeweekirct4.png

Verjaardagen

GTAGames.nl afbeelding
Op 20 juni wordt @Preddy 27 jaar oud. Vele (oude) leden zullen hem nog wel kennen maar nieuwe leden (waaronder ik) kennen hem niet of nauwelijks. Om hem toch even te kunnen beschrijven, heb ik wat research gedaan. Preddy was al vroeg lid van het forum, namelijk 21 juli 2006. In dat zelfde jaar werd hij verkozen tot beste lid, werd hij Superlid en WikiGTA medewerker. In 2007 maakte hij promotie naar Megalid en niet veel later ook Moderator. Zijn positie als Moderator werd ook al gauw weer ingeleverd waardoor hij weer Megalid werd. Een jaar later, in 2008, werd hij gedegradeerd naar Superlid en raakte hij inactief maar dat is geen reden om hem te vergeten. Van harte gefeliciteerd! :)

GTAGames.nl afbeelding
Op 21 juni wordt @Froodooo 22 jaar oud. Deze jongeman kondigde op 18 april 2014 zijn terugkeer naar het forum aan en veel leden waren hier maar wat blij mee. Een stamgast terug op het forum! Maar wat weten we over Froodooo? Alle feitjes op een rij: 8 juli 2005 weet hij het forum te vinden waarna hij op 4 oktober in 2007 gepromoveerd wordt naar Moderator van Games subforum. Dit voert hij dan ook 2 jaar vol enthousiasme uit maar dan op 14 augustus 2009 krijgt hij degradatie naar Megalid. In de loop der jaren krijgt hij nog meer degradaties waardoor hij zich uiteindelijk weer bij de leden voegt. Maar nu is hij terug en wellicht binnenkort in het blauw? Wie weet maar ik wens je wel alvast een geweldige verjaardag :)

Jubilea

GTAGames.nl afbeelding
Op 16 juni viert @Venzio zijn 7 jarige jubilea op het forum. Dit laten we natuurlijk niet zomaar langs ons heen gaan, dus ga ik hem bij deze hele screenen! Wat heeft Venzio in die 7 jaar allemaal uitgevoerd? 16 juni 2007 zag hij het GTA licht en registreerde hij zich op het forum, het duurde maar liefst 3 jaar voordat hij 1000 posts had gemaakt en nog eens 3 jaar voordat hij zich mocht toevoegen aan het WikiGTA team. Vanaf daar ging het snel met deze jongen. In amper 8 maanden klom hij zich helemaal omhoog naar het beroemde blauwe jasje en richtte hij samen met @Dutchy3010, @Jesperkaj en @Jowx The Oceans opniew op. Wat een prestatie vanaf oktober vorig jaar. Genoeg complimenten voor de jongen, van harte gefeliciteerd! :)

GTAGames.nl afbeelding
De avatar zegt genoeg maar goed laten we beginnen. Op 19 juni viert dit icoon genaamd @NandroDavids zijn 9 jarige jubilea. De meeste van jullie weten natuurlijk wel wat NandroDavids allemaal voor het forum heeft betekend maar voor de mensen die nog niet over die informatie beschikken: 19 juni 2005 was een datum waarbij @Joriz voor het eerst kennismaakte met deze icoon, niet wetende wat hij allemaal zou gaan doen. In 2006 stond hij al bekend om zijn enorme sportkennis en lanceerde dan ook de beroemde contest genaamd Sportkenners. Het gevolg van deze contest was dat hij een plaatsje kreeg als Moderator in het Sport forum. In dat zelfde jaar breidde hij zijn territorium uit naar het Vice City forum en het Onzin forum. In 2007 bleef een promotie niet uit en werd hij Global Moderator, wat hij maar een half jaar uitvoerde. In 2010 kwam hij terug als Moderator in het G&C en Lifestyle forum. In 2011 werd hij opnieuw Global Moderator, wat hij uitvoerde tot aan het begin van dit jaar. Een enorme lijst voor een enorme legende die ondertussen ook nog eens 7 awards in de wacht sleepte. Van harte gefeliciteerd! :bier:

GTAGames.nl afbeelding
Op 20 juni vieren we het jubilea van @-Matthijs-. Hij is dan alweer 9 jaar op het forum aanwezig. Traditie getrouw zal ik hem even helemaal screenen en jullie de benodigde informatie geven van wat deze jongeman allemaal bereikt heeft in de afgelopen 9 jaar. Hier gaan we dan: Hij registreerde zich op 20 juni 2005 en had het erg naar zijn zin. Dat bleef niet geheel onopgemerkt want 10 maanden later werd hij gepromoveerd naar Superlid, wat hij maar 3 maanden bleef want een promotie naar Megalid stond alweer voor de deur. De volgende promotie liet wel even op zich wachten, maar liefst 4 jaar want op 22 januari 2010 kreeg hij het blauwe jasje uitgereikt. Vol trots heeft hij dit jasje meer dan 4 jaar gedragen want er werd wederom op de deur geklopt. Dit maal hing er een paars jasje voor hem klaar en die draagt hij sindsdien vol zelfvertrouwen. In die 9 jaar dat hij hier actief is, heeft hij ook nog 7 awards binnengehaald. Een zeer nette prestatie! Van harte gefeliciteerd! :bier;

GTAGames.nl afbeelding
Op 21 juni viert @Dr.Oppai, of bij de meeste bekend als BoerDave, zijn 6 jarige jubilea op het forum. Aangezien 6 jaar niet niks is, duiken we zijn verleden in en zoeken we alle feitjes even op. Hier zijn ze dan: 21 juni 2008 was de grote dag voor Dr.Oppai want het was juist die dag waarbij hij dacht; Ja dit is een forum waar ik lid van wil zijn. Overal op het forum is hij dan ook aanwezig maar in 2013 besluit hij ondergronds te gaan. Hij sluit zich aan bij The Underground. Hij is daar met open armen ontvangen en kreeg natuurlijk de cursus; Hoe heb ik anime lief? Deze heeft hij natuurlijk met een dikke voldoende doorstaan. Ondertussen heeft zich als gabber en TV producent omhoog gewerkt binnen The Underground. Wel raar dat je ondergronds zit en toch omhoog kan werken, maar goed, niet te veel over nadenken denken denk ik dan maar. Bij deze wil ik je van harte feliciteren met je jubilea! :)

Contest

GTAGames.nl afbeelding
Het team van Cluedo heeft zich opgesplitst in twee teams om zo snel en efficient de moord op @Joriz op te lossen. Bij team 1 lijkt het heel erg soepeltjes te gaan want er is al gerucht geweest dat niet ontkracht kon worden. Zit hier de aanwijzing in die iedereen nodig heeft? Terwijl team 2 hier en daar nog wat problemen ondervind met onder andere wanneer iemand aan de beurt is. Daarnaast heeft @Dippie aangekondigd niet meer te kunnen deelnemen. Dat resulteerde in het openbaar maken van zijn kaarten, helaas.

Maar geduld is een schone zaak en je kunt altijd het reactie topic raadplegen als je het echt niet meer weet. Hoe het ook zij, ze doen hun best en ik denk dat ik voor iedereen spreek dat ik als ik zeg; Ik wil weten wie het gedaan heeft!

GTAGames.nl afbeelding
Het pokertoernooi kreeg een onverwachte wending. Na de eerste hand lagen er al 3 deelnemers uit. @Jowx liet met een full house tot twee keer aan toe de flush van @ERRWINS en @Crazy-Ghost achter zich. @TheDutchWesley had two pair en was ook geen partij tegen de machtige kaarten van Jowx. Het belooft nu al een spannend toernooi te worden!

Dit was OWNews voor deze week. Volgende week kunt u uiteraard een nieuw stukje verwachten. Hebt u nieuws waarvan u denkt dat het hier thuis hoort? Meldt het dan even door hier te klikken. Hartelijk dank! :)

6 reacties


Recommended Comments

GTAForum - Dinsdag: Het blijft een apart eendje, die ThunderDuck. Als je regelmatig in de chat komt, dan weet je dat je continu verbeterd wordt op spelfouten en kun je natuurlijk sarcastische antwoorden verwachten. Maar dit keer gaat hij een stapje verder. In de gangtalk van De Wilde Ganzen deelt hij namelijk zijn begrafenis wens. Op hem even te citeren:
begrafenis wens
Je stelt mij teleur Erwin :-(
Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...