Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581160

Editie 388 - Game On!


OWN

548 bezichtigingen

wUFSWTk.png

umvKHFL.png

Welkom! Deze week is het zonder Crazy-Ghost te doen, en vang ik 'm op. Of ik het even goed zal doen weet ik niet, maar geef het toch maar een kansje... Voor mij... Alsjeblieft.

Gamer van de week

TekaLoca

Zou TekaLoca nog iets anders spelen dan FIFA? Laat staan een andere favoriete game hebben..? Lees het hieronder!

BOfMfKX.png

Red Dead Redemption

Red Dead Redemption is mijn all-time favoriete game. Dit spel is zo mooi, zo compleet, het heeft gewoon alles. Prachtige graphics, een gigantische map, een prachtig verhaal, een latino-tintje. Dit spel zou zo van mij een 10/10 krijgen.

4uDLQJ6.png

FIFA

Over het algemeen zijn FIFA games degene die ik het meest speel dus die kan hier niet ontbreken. Voetbal is mijn favoriete sport, ik ben supporter van Barça en Anderlecht, ik volg alles van hun op de voet en dan speel ik graag eens een wedstrijdje op FIFA, met Ultimate Team en Be A Manager als favoriete modi. Ultimate Team geeft je zoveel vrijheid om je teams samen te stellen, een echt dreamteam te maken. Helemaal mooi!

fwtvabx.png

GTA San Andreas

Heeft geen uitleg nodig, denk ik. It's just the best one

:sigaar:

Voorbeschouwing

Deze week nemen we The Crew onder de loep!

Waar gaat The Crew over? Racen, nog eens racen, en de Verenigde Staten! Het is een open-world racing game, die zich veel focust op het multiplayer-aspect en je de mogelijkheid geeft de volledige Verenigde Staten te verkennen. Naja, volledig... Ik weet niet in hoeverre je de map van Ubisoft die zich The United States een volledig correcte weergave kunt noemen van de echte westerburen. Het is en blijft wel indrukwekkend, je zou toch een dikke twee uur moeten rijden om van San Francisco naar Miami te gaan.

rtabIYK.jpg?1

De map

Wat mij misschien nog het meeste interesseert, is het enorm scala aan tune-mogelijkheden. Kijk bijvoorbeeld naar

deze wagen. Een gewone stockversie, recht uit de garage. Nu wil je waarschijnlijk eerst wat gaan racen op straat. Geen probleem, de streetversie is er ook. Dirt? Oké! Wat dacht je van de Raid? Dan heb ik het nog niet eens gehad over de Performance en Circuit. Moest ik ook nog eens zeggen dat er meer dan 200 stickers beschikbaar zijn, met de mogelijkheid om je eigen stickers te maken, en een dikke 500 kleuren? Je auto zal nog nooit zo uniek geweest zijn.

fOgrJok.jpg?1CauhYkU.jpg?1

Links: de Stockversie

Rechts: de Dirtversie

Het aantal auto's is nog niet helemaal bekend, maar er zijn al meer dan 40 verschillende modellen gespot in trailers, screenshots, en dergelijke.

Maar, waar de game eigenlijk vooral om draait... Crews! Je hebt de mogelijkheid om samen met je vrienden een (unieke) crew te starten. Zo'n crew, een groepje van vier mensen, biedt heel wat voordelen. Samen kun je uren rondrijden en de map verkennen, of talloze missies, zoals Collect, Go To, Takedown, en nog veel meer.

Fni72oo.jpg?1

Vier crewmaten die samen rondrijden

Hopelijk vonden jullie 't leuk, volgende keer is Crazy-Ghost er weer!

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...