Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581777

Editie 390 - Game On!


OWN

612 bezichtigingen

wUFSWTk.png

Ah15J6r.png

De 'gamer van de week' is vandaag Dippie94 en we gaan het hebben over Driveclub!

Gamer van de week

Onze gamer van de week is Dippie geworden. Deze man is al een tijdje aan het klimmen als het gaat om bekendheid. Organisator van de WK Pool 2014, zo'n beetje overal actief, draait goed mee op het forum, maar naast het forum is het natuurlijk ook een fanatieke gamer. Wat zijn Dippie's favoriete games? Lees het hieronder :bier:

BOfMfKX.png

FIFA

Het beste spel wat ik gespeeld heb en nog steeds speel is toch wel FIFA. Ik kies niet voor een bepaalde editie, omdat ik me met elke FIFA weer vermaak. Het mag dan steeds weer hetzelfde principe zijn (met een virtueel team de bal in het doel van de tegenstander proberen te schieten), maar ik vermaak me er talloze uren mee. Ik speel het spel op de PC en maak gebruik van twee Xbox-controllers. Elke week speel ik wel FIFA Ultimate Team tegen een vriend. Ik verlies meestal, maar het blijft leuk om te spelen. Waarom? Omdat ik van voetbal houd.

4uDLQJ6.png

GTA IV

GTA IV is naar mijn mening de beste game uit de GTA-franchise. GTA San Andreas was leuk, maar je moest teveel; Naar de kapper, kleding kopen, naar de sportschool, eten enz. Het verhaal kon me ook niet ontzettend boeien, want ik heb niks met gangs. GTA Vice City was de game die ik als eerst speelde en nog steeds m'n nummer 2 is. Gewoon omdat het een baas game is met goede muziek. GTA V is ook een goede game, maar ik ben er niet ontzettend weg van. De omgeving is ontzettend groot, en het is leuk om te spelen, maar games als GTA speel ik toch liever op de PC, en GTA V is er nog niet voor de PC.

GTA IV, een game met een goed verhaal, goede graphics en genoeg te doen, maar niet te veel. Het is vervelend dat je steeds wordt gebeld om uit te gaan, maar voor de rest is het een topgame. Ik heb me uren vermaakt door alleen wat om te kloten in GTA IV.

fwtvabx.png

Rollercoaster Tycoon 2

Hé wat, Rollercoaster Tycoon 2? Bestaat dat spel nog dan? Jazeker.

Rollercoaster Tycoon 2 is voor mij een game waar ik me vooral vroeger ontzettend veel mee vermaakt heb. Het begon bij makkelijke pretparken op te bouwen. Later kwamen de bestaande Six Flags-parken die ik in moest richten. Toen ik daar ook wel een beetje genoeg van heb ben ik begonnen met het zelf bouwen van pretparken. Dit is de meest geniale functie die ooit in een RCT-game is toegevoegd. Uiteraard had ik ook de uitbreidingen met de bijbehorende attracties: Engels taxi's, een achtbaan met roze limousine-wagens enzovoort. En nog steeds speel ik af en toe RCT2, gewoon omdat het een leuk spel blijft.

Voorbeschouwing

Driveclub

driveclub2.jpg

Wat is Driveclub?

Driveclub is een racegame, exclusief ontwikkeld voor de PS4, door Evolution Studios, gepland om in oktober 2014 uit te komen. De game is gericht om uiterst realistische te zijn op elk vlak en lijkt hierdoor op het eerste zicht een tegenstander te zijn voor Forza Horizon (2), maar de game focust zich meer op het team-aspect van het racen. Zo zal de game online focussen op net die teams.

Op welk vlak verschilt het dan nog van andere gekende race simulators? Wel, het wagenpark is op een manier wat gelimiteerd. Waar een Gran Turismo of Forza je de keuze geven om te kiezen tussen honderden voertuigen zal Driveclub zich beperken tot voornamelijk sport- en supercars, een dikke honderd dus. Daarnaast focust het ook niet zo zeer op circuit-races maar op racen in het algemeen en hierdoor begint het steeds meer en meer op The Crew te lijken.

DRIVECLUB4.jpg

Unieke elementen?

Eén van de focuspunten van Driveclub is het realistische weer en klimaat. Zo zal de stand van de zon de verdamping van water op het wegdek beïnvloeden en zijn nagenoeg alle weersomstandigheden aanwezig. Naast dit puntje lijkt het zich helaas niet goed te kunnen onderscheiden van de andere racegames. Maar het nieuws rond de game is nog jong en onvolledig, dus we kijken zeker met zijn allen met veel plezier naar deze game en wat hij gaat brengen.

news_e3_driveclub_gameplay_video-15453.jpg

Wat te verwachten?

Wel, alles rond Driveclub is nogal vaagjes. Het nieuws dat men brengt is veelbelovend en de game belooft origineel te zijn en zich zeer sterk richten op online-gebeurtenissen, maar naast al dit is het nog niet zeer uitgebreid. Maar Driveclub gaat concurrentie kennen van onder meer The Crew en is in feite verplicht om zich te onderscheiden van deze game om goed te verkopen. Wat zal het ons nog brengen? We zijn benieuwd!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...