Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580239

Editie 392 - Gang van Zaken


OWN

447 bezichtigingen

zto276R.png

ILHR0AR.png

Deze week schrijf ik Gang van Zaken voor een keertje. Het was deze week een drukke boel want dit was de week van Corporation Verkiezingen. De favorieten waren The Oceans en Sans Scrupules en de outsiders zijn de Wilde Ganzen en overduidelijk The Blue Bullets. Het beloven natuurlijk zoals elk jaar weer spannende verkiezingen te worden en de tijd zal laten zien wie er uiteindelijk als corporation vertrekt.


Updates from the Scene

[table=border ]Phoenix1.jpg |Er is deze week niets bijzonders bij The Underground gebeurt behalve dan dat .Sharingan superlid is geworden! Gefeliciteerd!

O1DTwxe.png |Het vijde spel van The Oceans Zomerspelen is inmiddels een feit. Het is uiteraard wel de bedoeling dat je het spel niet in het echt gaat uitoefenen, want bij het spel moet je namelijk met messen gooien en daarmee zoveel mogelijk punten proberen te behalen totdat je geen messen meer hebt. Ik wens iedereen die meedoet veel succes!

wZG5zH4.jpg | De leden van de Sans Scrupules zijn hartstikke blij omdat KaiSkillzz zich vlak voor de verkiezingen zich (weer) bij de Sans heeft aangesloten! Welkom Kai! [/table]

2 reacties


Recommended Comments

"De leden van de Sans Scrupules zijn hartstikke blij omdat KaiSkillzz zich vlak voor de verkiezingen zich (weer) bij de Sans heeft aangesloten! Welkom Kai!"

Auteur van dit artikel: KaiSkillzz :P

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...