Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581148

Editie 393 - OWNews


OWN

649 bezichtigingen

ownews6zkyq.png

eu9qYED.png

Voorwoord

OWN redactiekantoor - Zondag 03 augustus:
Welkom bij een splinternieuwe
OWNews
. Deze editie staat weer vol met opmerkelijk nieuws wat je deze week misschien hebt gemist. Graag wil ik even je geheugen opfrissen want het forum kent immers geweldige uitspraken en discussies. Daarom heb ik een handje vol nieuws verzameld en uitgebreid verslagen in deze rubriek.

Ook volgende week wordt weer een leuke week dus pak je agenda erbij want er zijn weer genoeg verjaardagen en jubilea's wat niet vergeten mogen worden. Bovendien zijn er tal van contests aan de gang die je absoluut niet mag missen. Schrijf je in of volg ze op de voet. Ik wens je veel lees plezier en vergeet niet om je mening achter te laten!

hoogtepuntenn2qwd.png

Een zeldzame gebeurtenis

Mededelingen - Woensdag 30 juli:
Een promotie krijgen op het forum is voor veel leden al een feestje op zich aangezien je niet zomaar een promotie krijgt. Je moet er hard voor werken en het kan soms jaren duren voordat je talent wordt herkent. Voor
duurde het ruim 2 en een half jaar om deze promotie te krijgen.

Opeens was het er, een topic met daarin promotie eigenschappen. Op het eerste gezicht merk je niets anders op dan random lovende woorden in het Engels. Een aantal leden moesten dan ook even goed kijken voordat ze door hadden wat er mee bedoeld werd. Wanneer je alle hoofdletters achter elkaar zette stond er: "Thundercover for Admin" en wanneer je zoiets leest in het officiële mededelingen subforum, moest het wel waar zijn. Onze Globale Moderator heeft het tot Admin geschopt en gaat voortaan met een rood jasje over het forum heen surfen. Een promotie die terecht op zijn plaats is wanneer je al zijn inspanningen voor het forum op een rijtje zet, zowel voor als achter de schermen.

Namens het forum en OWN, van harte gefeliciteerd!
:bier:

dezeweek4vcgg.png

Peiling: Disc of digitaal?

Games - Maandag 28 juli:
gaf ons een leuk discussie onderwerp: Heb jij je games liever op een disc of digitaal? De antwoorden gaan beide richtingen op maar als je de peiling mag geloven, zul je zien dat de meeste leden toch nog liever gaan voor lekker ouderwets namelijk de disc. Reacties als "Het is een mooi gezicht als je een aantal jaren games gespaard", "ik heb wel een kleine angst dat je gekochte digitale games ooit eens zullen verdwijnen" en "Verkopen is ook een groot voordeel, al doe ik het niet vaak." geven een goede indruk weer waarom de disc nog steeds populair is.

Hoe denk jij er over? Stem en deel je mening in
.

Spamfestival

Stamkroeg - Dinsdag 29 juli:
Het spel '
' bereikte vandaag zijn hoogtepunt met maar liefst 30 pagina's in 2 uur tijd. Er waren 8 deelnemers die continu aan het strijden waren voor de eerste plek, tot ergernis aan toe. Wanneer de 2 miljoen voor het eerst in beeld was, werd hij vlak voor
weg gekaapt door een mede SS-er en dat vond MegaPilot niet zo fijn, heb ik me laten vertellen door betrouwbare bronnen. Het spel is populair aan het worden en heeft al een groot aantal deelnemers maar er kunnen altijd meer bij. Interesse? Doe dan mee!

De voordelen van een crew

GTA: Online - Woensdag 30 juli:
Zoals veel van jullie weten, kun je op je PS3/XBOX een crew aanmaken voor GTA: Online. Voor de een gaat het om gezelligheid en voor de ander handig om missies mee te doen.
vroeg zich af wat nu precies de voordelen zijn van een crew behalve gezelligheid en mensen om mee te spelen. In
staat al een aantal feitjes over de crew en zijn voordelen. Weet jij er meer? Schroom je dan niet en deel het met de rest!

Dubbel RP weekend

GTA: Online - Donderdag 31 juli:
Vandaag werd aangekondigd dat je dit weekend kon genieten van dubbel Reputation Points (RP) in GTA: Online. Verrassend genoeg heeft Rockstar het zo gebracht dat je op alle onderdelen waar RP te verdienen valt, ook daadwerkelijk dubbele RP krijgt. Dat is natuurlijk niet mis en veel leden zullen er natuurlijk gebruik van maken. Helaas lees je dit bericht pas op zondag, wanneer het weekend bijna op zijn eind is, maar toch ben ik benieuwd of je deze kans ook hebt benut. Laat het weten in een reactie!

Wederom een moord opgelost

Contests - Vrijdag 01 augustus:
De derde moord op
is razendsnel opgelost, iets wat niemand al had verwacht.
, die ook al de winst bij deel 2 in de wacht sleepte, won opnieuw door het raadsel van Cluedo #3 als eerste op te lossen. Een echte Sherlock moet worden herkent wanneer iemand binnen 8 dagen iets oploste wat anderen maanden heeft gekost. Bravo en gefeliciteerd!

Het verhaal van Franklin

Nieuws - Zaterdag 02 augustus:
Nadat bekend werd dat de voice-actor van Trevor ook daadwerkelijk veel op hem leek qua uiterlijk, is er nu een filmpje met de voice-actor van Franklin. Het vertelt in het filmpje hoe zijn jeugd was in de mindere wijken van Los Angeles, de stad waar Los Santos is op gebaseerd. Als je het filmpje goed bestudeerd, bespeur je hier en daar overeenkomsten tussen de twee en krijg je het idee dat Rockstar zijn verleden mee heeft genomen in het script. Benieuwd naar het filmpje? Bezoek dan
.

Ongewenst stalk gedrag

Statusupdates - Zondag 03 augustus:
heeft een boek vol foto's ontdekt waar hij als kind staat afgebeeld. Niet wetend wie die foto's heeft gemaakt of waar het vandaan komt en dat maakt hem bang. Hij heeft het gevoel dat hij wordt gestalkt, al zijn hele leven. Waar komt dit boek ineens vandaan en hoe zijn die foto's gemaakt? Dat zijn de vragen waar Thunderduck nu heel graag antwoord op wil hebben. Aanstaande maandag gaat hij een aangifte doen en neemt hij het boek mee voor vingerafdrukken.

De uitslag is er

Gangs & Corporations - Zondag 03 augustus:
Eindelijk is het dan zo ver. De tweede corporation van het forum is bekend. Het is niets minder dan Sans Scrupules die de titel in zijn bezit neemt en laat The Underground achter zich, die geruim een jaar de titel hebben gehad. Er is direct een subforum voor de jongens geopend zodat ze lekker hun gang kunnen gaan. Helaas voor The Underground moeten zij hun spamplekje opgeven en verder gaan in de gangtalk tussen de rest van de gangs. Sans Scrupules, van harte gefeliciteerd!

volgendeweekirct4.png

Verjaardagen

  • @Megadreams wordt op 04 augustus 19 jaar oud.
  • @Big Boss wordt op 07 augustus 23 jaar oud.
  • wordt op 09 augustus 14 jaar oud.

Jubilea

  • @PatrickW loopt op 04 augustus al een decennium rond op het forum.
  • @Foreigner97 loopt op 10 augustus alweer 1.461 dagen rond op het forum.

Dit was OWNews voor deze week. Volgende week kun je uiteraard een nieuw stukje verwachten. Heb je nieuws waarvan jij denkt dat het hier thuis hoort? Meldt het dan even door hier te klikken. Hartelijk dank! :)

3 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...