Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580273

[MELDING] Crashteam + Gastrubriek


OWN

469 bezichtigingen

Welkom op deze mooie dinsdagavond. We hebben uiteraard weer allemaal genoten van een mooie editie zondag, maar die was niet volledig. Waarom? Omdat die plaats maakte voor een melding. Welke melding? Deze melding!

Crashteam

Zo, laten we beginnen met het crashteam. Langs de ene kant kennen jullie het misschien nog van vroeger, langs de andere kant is het ook een beetje nieuw. Het is jullie misschien opgevallen, maar misschien ook niet. Achter de schermen hebben we de laatste tijd wat problemen gehad met rubrieken die niet op tijd of slecht afgemeld waren, en dan last-minute behandeld moesten worden. Dat gaat het crashteam nu eens voorkomen! Momenteel bestaat het crashteam al uit drie mensen (lees volgende editie wie), maar we zijn op zoek naar nog enkele crashredacteurs! Wat een crashredacteur zijn betekent? Het betekent dat je géén wekelijkse rubriek hebt, maar toch net als alle andere redacteurs deel van het team bent. Je hebt toegang tot het forum, je mening telt net als die van anderen mee, en je kunt gewoon plezier komen maken in het team, zonder aan wekelijkse verplichtingen te denken. Natuurlijk betekent het niet dat je nooit moet werken. Zo nu en dan zal één iemand onder jullie, de crashredacteur, een andere redacteur moeten vervangen. Maar kom, dat is bijzaak...

;)

Interesse? Stuur een PM met motivatie naar 3L1077!

Gastrubriek

Dit nieuwtje begint wat spijtiger. Helaas moeten we meedelen dat TekaLoca (Lid Van De Week) ontslag heeft genomen, en bijgevolg in de toekomst geen rubriek meer zal schrijven. Na alle verschillende invloeden op LVDW, hebben we besloten het niet nog eens opnieuw te doen, en (al dan niet tijdelijk) een nieuwe rubriek in te voeren. Een gastrubriek. Wat houdt dat in? Eigenlijk heel weinig, zelfs maar één criterium... Deze rubriek is niet geschreven door een redacteur. JIJ gaat die rubriek schrijven. Verder is er geen enkele regel. Het hoeft geen column te zijn, hoewel dat natuurlijk mag, maar het mag gewoon iets zijn dat jij in OWN had willen zien als je een redacteur was. Zo hopen we jullie wat meer te betrekken in OWN, en hopelijk krijgen we fantastische resultaten!

Om een gastrubriek in te zenden, stuur een PM naar 3L1077 met de volgende criteria:

Titel: "Jouw zelf gekozen titel"

Inhoud: Wat er als rubriek verschijnt

Zo, dat was het. Hopelijk hebben we hier goed mee gedaan, en kan dit enkel en alleen maar een positieve invloed op OWN hebben... Maar dat ligt natuurlijk ook aan jullie!

;)

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...