Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580896

Editie 394 - Sport


OWN

401 bezichtigingen

rAa4lZu.png

Ah15J6r.pngILHR0AR.png

We zijn er deze week weer met een verse Sport! Het belangrijkste sportnieuws staat er uiteraard ook deze week weer in. Veel leesplezier!

Nieuws

Nieuwslezers zijn vanaf deze week overbodig omdat @KaiSkillzz vanaf nu elke week het belangrijkste sportnieuws in OWN plaatst!

Federer wint van Lopez in Toronto

Roger Federer heeft zich verzekerd van een plaats in de finale van het Masterstoernooi in Toronto. De Zwitserse tennisser rekende met 6-3 en 6-4 af met de linkshandige Spanjaard Feliciano Lopez.

Het is voor de nummer drie van de wereld al de vijfde keer dat hij tot de finale van het toernooi in Toronto is doorgedrongen. Dit keer treft hij de Fransman Jo-Wilfried Tsonga, die zich eerder in twee sets ontdeed van de Bulgaar Grigor Dimitrov.

TrkKsIY.jpg?1?9107

Ruiten nog steeds in de race voor topklassement

Hoewel Joost Luiten een paar plaatsen zakte in het klassement, is hij nog altijd in de race voor een topklassering in het USPGA Championship. De 28-jarige Bleiswijker scoorde in de vierde major van het jaar voor de derde dag op rij onder par, al liet hij toch wat kansen liggen op een lagere score dan -2, waarmee hij op een totaal van -7 staat.

Luiten laat wel weer zien dat hij zijn vormdipje voorbij is. "Van tee tot green is het over het algemeen goed in orde. Hopelijk kan ik op de laatste dag dat ook vertalen in een lage score."

Opmerkelijk

Er zijn redelijk wat engnekken en andere opmerkelijke dingen in de sportwereld. Daarom laat @Crazy-Ghost elke week iets opmerkelijks zien uit de sportwereld.

Deze week gaat de opmerkelijk over Samuel Eto'o en de geruchten dat hij naar Ajax gaat. Hij is nu namelijk transfervrij en volop in gesprek met Ajax. Volgens verschillende media gaat de Kameroen bij Ajax 44.000 euro per week verdienen (dat is bijna 2,3 miljoen per jaar). Hij verdient daarmee ongeveer de helft van wat hij bij zijn vorige club verdiende. Of de transfer doorgaat is nog niet bekend. Als Eto'o het contract aanvaardt neemt hij natuurlijk qua competitie wel een enorme stap terug, al speelt Ajax natuurlijk dit jaar ook nog Champions League.

yD84bXf.jpg?1?2263

Voetbal nieuws

Voetbalzone is niets vergeleken met dit stukje van Sport! Elke week komen hier de belangrijkste dingen te staan over de ontwikkelingen in de voetbalwereld.

Nasri stopt als Frans international

GTAGames.nl afbeelding
Samir Nasri heeft besloten zich niet langer beschikbaar te stellen voor 'les Bleus'. Hij heeft dat besluit gemaakt omdat hij al negen maanden niet meer voor het Franse eltal is opgeroepen en hij is volgens eigen zeggen daar ongelukkig, want telkens als hij speelt voor het nationale team komen er meer problemen volgens hem. Nasri heeft 41 interlands achter zijn naam staan. Hij werd niet opgeroepen voor het WK 2010 in Zuid-Afrika en ook niet voor het WK 2014. Dat zal ook wel een belangrijke factor zijn geweest. Momenteel speelt de Franse middenvelder voor het Engelse Manchester City.

Promes voor een schrikwekkend hoog bedrag naar Rusland

FC Twente heeft deze week afscheid moeten nemen van Quincy Promes, maar houdt daar wel een flink bedrag aan over. Spartak Moskou kocht de 22-jarige middenvelder voor het duizelingwekkende bedrag van vijftien miljoen euro weg bij FC Twente. Bijzonder is dat zijn contract in april nog tot 2017 werd verlengd. Dit zal ook wel de reden zijn dat Promes voor dit bedrag is weggekocht.

Promes speelde in zijn nog korte carrière voor Ajax, HFC Haarlem, FC Twente, Go Ahead Eagles, weer FC Twente en nu dus Spartak Moskou.

Sportbabe van de week

Wekelijks sluit @Crazy-Ghost de week af met een sportbabe. Voor de vorm wordt er ook nog wat verteld over de sporter, maar dat zal de meeste mannen een worst wezen.

Deze week hebben we niet een babe maar twee. Namelijk de tweeling Bia en Branca Feres. Ze doen samen mee aan synchroom zwemmen. En doen dat ook redelijk goed. En als modellen doen ze het ook erg goed. En laat dat nou net het gene zijn wat ons interesseert. Hieronder zie je een foto van de tweeling, die goed aansluit bij de prachtige actie 'Je kan mijn rug op'.

Bia-and-Branca-Feres-Hot.jpeg

Bedankt voor het lezen en tot volgende week!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...