Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586504

Editie 394 - OWNews


OWN

459 bezichtigingen

ownews6zkyq.png

eu9qYED.png

Voorwoord

OWN redactiekantoor - Zondag 10 augustus:
Welkom bij een splinternieuwe
OWNews
. Deze editie staat weer vol met opmerkelijk nieuws wat je deze week misschien hebt gemist. Graag wil ik even je geheugen opfrissen want het forum kent immers geweldige uitspraken en discussies. Daarom heb ik een handje vol nieuws verzameld en uitgebreid verslagen in deze rubriek.

Ook volgende week wordt weer een leuke week dus pak je agenda erbij want er zijn weer genoeg verjaardagen en jubilea's wat niet vergeten mogen worden. Bovendien zijn er tal van contests aan de gang die je absoluut niet mag missen. Schrijf je in of volg ze op de voet. Ik wens je veel lees plezier en vergeet niet om je mening achter te laten!

dezeweek4vcgg.png

Einzelgänger

Gangs & Corporations - Maandag 04 augustus:
Sinds de winst op het corporationschap, heeft Sans Scrupules wat veranderingen ondergaan. Na enige onenigheid binnen de corporation is de toegang alleen voor de leiders van de corporation. In dit geval betekent dat alleen
erin kan waardoor de rest van zijn leden buiten worden gesloten. Over de exacte reden voor deze keus wordt nog druk gespeculeerd. Men zegt dat het ging om een topic dat werd aangemaakt binnen het subforum. Ook opvallend is, is dat Faeny. de naam van de corporation heeft omgetoverd tot Sans Corpules in plaats van de originele benaming; Sans Scrupules. We houden je op de hoogte en zodra we meer weten, weet jij het natuurlijk ook.

Het is volle maan

Contests - Dinsdag 05 augustus:
Wanneer de maan boven in de hemel schijnt, komen de weerwolven tot leven en gaan ze op jacht. Onschuldige burgers zullen ten prooi vallen tenzij ze er iets aan doen. De burgemeester was de eerste slachtoffer en hoeveel zullen er nog gaan komen? Het wordt bloedstollend spannend want er zijn al hevige discussies aan het gang in het dorp genaamd Wakkerdam. Ben jij benieuwd wie deze slachtpartij overleven? Volg dan
en laat je verrassen.

Jouw speciale kiekjes

Graphics - Woensdag 06 augustus:
Vanaf vandaag is er een nieuw subforum bijgekomen en wel in Graphics. Het nieuwe subforum heet Real Life Foto's en zal topics gaan bevatten waar leden hun Real Life Foto's kunnen posten, zij het vakantie foto's of speciale kiekjes die een hoog kunst gehalte hebben, alles mag er gepost worden. Mocht je ooit de droom hebben gehad om fotograaf te worden, dan kun je in ieder geval hier op dit forum beginnen en vragen om feedback. Zo kun je gemakkelijk progressie boeken zodat je in de toekomst prachtige plaatjes schiet.

Saamhorigheid

GTA: Online - Donderdag 07 augustus:
Vanavond was het de avond van de GTA: Online meeting van de leden van GTAForum. Van de aantal mensen die zich op hadden gegeven, zijn er maar twee weggebleven, iets wat uitzonderlijk laag is. De meeting had een playlist met daarin 3 races, 3 deathmatsces, 2 missies en 2 capture jobs. Het was bloedstollend spannend, de eerste plaats was per ronde weer verschillend en met een volle chat die met je mee kijkt, maakt je dat toch enigszins zenuwachtig. De uiteindelijke winnaar, op een puntje na, was
. Van harte gefeliciteerd, je hebt uitstekend gespeeld. Daarnaast was een leuke avond en moge er snel meer van volgen!

Wakkerdam is weer veilig

Contests - Vrijdag 08 augustus:
Wakkerdam kan weer gerust ademhalen, nou gerust? Alle burgers zijn uitgemoord dus veel adem valt er niet te halen. De wolven hebben het sluw gespeeld en hebben deze ronde van De Weerwolven van Wakkerdam gewonnen. Meerdere burgemeesters sneuvelden in deze strijd, net zoals de speciale burgers zoals de ziener, jager en de heks. Niemand bleef gespaard en de burgers werden één voor één vermoord. Mijn complimenten aan de wolven voor het sluwe spel wat ze hebben gespeeld.

Op weg naar een actiever forum

GTAForum - Zaterdag 09 augustus:
Een aantal leden hadden het al aangegeven: Het forum is te rustig en wordt wat inactief. Dat is natuurlijk een mening die niet iedereen met die persoon deelt maar om het forum toch wat actiever te maken, besloot
om per GTA-game een random chat aan te maken. In deze chats kun je lekker je gang gaan en praten over de betreffende game. Iets wat misschien al veel eerder had moeten gebeuren aangezien het direct aanslaat bij de leden. Heb jij een mening over een GTA en wil je die graag delen? Zoek dan één van de random chats op en deel je mening!

Ook deel vier is ten einde

Contests - Zondag 10 augustus:
Het vierde deel van Cluedo is vandaag ten einde gekomen waardoor er een reeks van Cluedo spellen is beëindigd. De winnaar van het vierde deel is niemand minder dan
, die het als eerste wist te melden waar
zijn lijk lag verstopt. Na een lang onderzoek en vele geruchten bleek dat
zijn wraak gevoelens had geuit met een schep. Het lijk werd uiteindelijk verstopt in de Driving School van San Fierro, een plek waar niemand zo snel zou komen. Wederom laat dit weer zien dat we slimme leden hebben op het forum met uitstekende detective skills. Van harte gefeliciteerd!

volgendeweekirct4.png

Verjaardagen

Jubilea

  • @_Night-Men_ loopt op 13 augustus alweer 7 jaar rond op het forum.
  • @GTA-Sheep loopt op 16 augustus alweer 9 jaar rond op het forum.
  • @.Senne loopt op 17 augustus alweer 7 jaar rond op het forum.
  • @Tommy-Vercetti loopt op 17 augustus alweer 6 jaar rond op het forum.

Dit was OWNews voor deze week. Volgende week kun je uiteraard een nieuw stukje verwachten. Heb je nieuws waarvan jij denkt dat het hier thuis hoort? Meldt het dan even door hier te klikken. Hartelijk dank! :)

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...