Jump to content

GTAforum Verhalen

  • artikelen
    165
  • reacties
    1007
  • bezichtigingen
    120670

SamShine betreed GTAForum Verhalen


TheGuardian

420 bezichtigingen

blog39481170249152rs1.png

De aankomst van SamShine

*TRING TRING*

”Jaaa ik kom al”

*TRINGGGGGG*

“JAAA, ik ben er al”: Riep TheGuardian geërgerd

TheGuardian opent de deur en daar stond SamShine. “Aha, je bent onze afspraak niet vergeten. Ik zal je ons gezellige schrijfkantoortje hier eens voorstellen!”

TheGuardian liep een lange gang door

”Is dit hele gebouw hier van jouw?”

”Jep” Antwoordde TheGuardian. “We hebben hier 1 grote gezellige kamer waar de werknemers van GTAForum Verhalen zitten en hiernaast is er een eetkamer en dan ook nog onze publiceer ruimte.”

SamShine en TheGuardian kwamen het kantoor binnen. Overal lagen gadgets van GTAForum Verhalen, allemaal gezellige bureautjes met een PC en toetsenbord erop, en een koffie en frisdrank automaat.

”Iets drinken? Koffie ofzo?” vraagt TheGuardian. “Nee, doe mij maar een glaasje prik” antwoord Samshine.

TheGuardian brengt een glaasje prik en gaat zitten op zijn bureau. “Zoals je ziet is het hier nog erg leeg, ik zat hier helemaal eenzaam alleen samen met me secretaresse PatriciaW, maar voor de rest staat het hier nog leeg met kantoortjes.”

Samshine nam plaats aan het bureau tegenover TheGuardian. “Wat gezellig hier!”

SamShine start zijn pc op, en gaat direct mee aan het werk voor de verhalenblog.

”Weet je wat we kunnen doen SamShine? Binnenkort als het hier goed gaat met ons 2 nog een schrijver of misschien schrijfster zoeken zodat ons kantoortje nog leuker en drukker word. En euh.. Mag ik je straks eens interviewen? Kunnen we onze lezers eens een leuk grappig interviewtje laten lezen over jouw intrede tot GTAForum Verhalen blog”

De dag verliep snel, SamShine’s eerste dag zat erop.

6 reacties


Recommended Comments

gecondoleerd Gefeliciteerd met je intrede :dans:

Ik wil zijn intrede wel eens van zijn kant horen, eens zien of het allemaal wel zo'n rozegeur en maneschijn is als TheGuardian zegt.

Link to comment
Ik wil zijn intrede wel eens van zijn kant horen, eens zien of het allemaal wel zo'n rozegeur en maneschijn is als TheGuardian zegt.
Hehe, laten we het er maar op houden dat we allebei nog leven. 8)

Nee, zonder gekheid; je hebt het leuk weten te verwoorden, het kantoor is lekker ruim en de secetaresse is ook niet zo preuts. Veel beter kan niet. :tu:

Link to comment

Veel succes SamShine, ik wil ook even melden dat ik in de Mei vakantie flink aan de slag ga met het uiterlijk van deze blog, ik zit nu tot over me oren in de drukte van school (werkstukken, toetsen, verplichtingen). Alsnog; maak er wat van Sam! :D

Link to comment

Veel succes 'meid' :D

Ik wens je veel plezier en we zien je eerste verhalen wel verschijnen! Jij ook veel succes met het uiterlijk van de Blog Freek!

Link to comment

Gefeliciteerd Sam, weer een geil baantje voor jouw erbij. Veel succes op je nieuwe kantoor, nodig me stiekem maar een keer uit voor een feestje met die secretaressen als TheGuardian weg is ^_^

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...