Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579285

Editie 7 - Weekly Column


Dutchy3010

610 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

blog-33831-1159397825.jpg

Deze rubriek is geschreven door Pietje II

- Tip: Persoonlijk vind ik deze editie van de Weekly Column het mooiste overkomen in de PopOrange skin. -



Welkom bij de nieuwste editie van de Oceans Weekly News, en dus tevens de nieuwste editie van de Weekly Column.

Nou nou nou, het was me weer een heftige week zeg. Niet alleen dat ik vandaag mijn nieuwe rooster op school onder ogen kwam te zien (en geloof me, leuk was die niet), eergisteren (woensdag 6 september) ging de officiële website van Grand Theft Auto: Vice City Stories de lucht in! Er was die dag veel nieuwe informatie over Vice City Stories bekend gemaakt, dus dat alles overviel me wel een beetje, vooral omdat ik een lange dag op school had en daardoor hoopte al dat nieuws zich voor mij op, om vervolgens mij helemaal te overdonderen. Daarnaast was ik ook ontzettend blij, want dat was toch wel een beetje het moment waar ik - naast de release van Vice City Stories - op zat te wachten. En was de website een teleurstelling? Wat mij betreft niet. Het is een hele mooie in elkaar gestoken Flash-website, waardoor je hele leuke effecten hebt. Naast de gewone menuknoppen op de website staat er onderin een een balkje, waar normaal gesproken niks te zien is, maar als je er met de cursor overheen scrollt zie je de knoppen als het ware naar je toe komen. In datzelfde balkje zag ik ook een veel kleiner verticaal balkje staan, en ik ontdekte dat je dat kleine balkje met je cursor op kan pakken en als het ware kan verslepen over de grote balk, zodat je de knoppen zo kan aanwijzen. Eigenlijk dus een potentiële ouderwetse radio! En dat is het in feite ook, want bij elke knop - die de vormen hebben van een ruitje, dan weer een vierkantje, dan weer een rondje - staat wat extra informatie zoals een radiostation, een filmpje, een nieuwsbericht - de nieuwslezeres heet overigens Jenny Mitchell - of een reclamespot. Erg leuk verzonnen allemaal.

blog-33831-1159397836.png

In deze 'MeTV' radio zijn dus een hoop leuke en interessante aspecten uit Vice City Stories te ontdekken, en één van de interessantste dingen zijn toch wel de radiostations. Als je namelijk goed kijkt, kom je te weten welke drie radiostations al sowieso in Vice City Stories de radio gaan opvullen - V-Rock (Met Cousin Ed als DJ en Lazlow als 'co-DJ') en Wave 103. Maar het interessantste is toch wel de nieuwe radio variant: Paradise FM.

blog-33831-1159397846.png

Vraag me niet waarom, maar ik heb zo'n idee dat Paradise FM de voorloper is van Fever 105, die altijd prachtige muziek draaide in GTA Vice City. Paradise FM brengt zoals het logo die je hierboven kan zien al doet vermoeden tropische eighties muziek, zoals 'Lost In Music', en ik heb nu al het idee dat Paradise FM één van mijn favoriete radiostations gaat worden. Alleen maar het intromuziekje van Paradise FM spreekt me al erg aan.

Verder is er ook een groot nieuwsbericht te volgen over het water en de boten in Vice City (Stories) - Ofwel de wateractiviteiten. Zoals dit nieuwsbericht vermeldt ben ik er toch al zeer over te spreken.

blog-33831-1159397862.png

Ook is er weer een lading nieuwe screenshots te bekennen, wat ons beeld over Vice City Stories nóg duidelijker (en ik moet zeggen: Nóg beter) maakt.

Persoonlijk vind ik de screenshot die ik hieronder geplaatst heb de mooiste, al was deze wat langer bekend. Deze vind ik de mooiste omdat je hier die prachtige lucht goed afgebeeld ziet, en de mooie zonsopgang, de palmbomen en de zeer mooie en gedetailleerde Infernus maakt het plaatje helemaal af. Heel kleurrijk, dat is voor mij al een aspect om een screenshot, foto, schilderij of wat dan ook mooi te vinden.

blog-33831-1159397881.png

Naast allerlei nieuwe reclamespotjes, zoals 'Jock Cranley' en 'Release Gum', is er ook een oude bekende aan de orde. Of dat deze bekende ook in Vice City Stories aan de orde komt is mij niet bekend, maar dat lijkt me wel omdat deze ook op de officiële website staat. Ik heb het hier dan ook over de 'Domestobot'. Deze 'Home Service Unit' kwam ook al in reclamespotje voor in GTA Vice City, sterker nog deze reclamespot in Vice City Stories is identiek. Desalniettemin is het toch ook wel een leuke reclamespot, ook al zien we hem opnieuw.

blog-33831-1159397890.png

En dan wil ik het ten slotte nog over 'V-Rock' hebben. Deze vind ik toch wel heel leuk in elkaar gestoken, vooral die bijdehandte spraak van 'Cousin Ed', de DJ van V-Rock in GTA Vice City Stories, die onder andere zegt: "Knives are cool, rock is cool, Cousin Ed is cool, Lazlow sucks, I love sluts!" vond ik erg lachverwekkend. Ik heb eerlijk gezegd het idee dat in de wereld 'where guitar is God, and the vulture is king', Cousin Ed écht zo'n persoon is die denkt dat hij heel wat is, en dat hij Lazlow steeds de grond instampt. Ergens ook weer grappig, ik verheug me er in ieder geval veel op, net zoals heel GTA Vice City Stories trouwens.

blog-33831-1159397898.png

Eigenlijk is er enorm veel te vermelden over de officiële Grand Theft Auto: Vice City Stories website, maar dat bespaar ik jullie. Want het allerleukste is toch wel om dit allemaal zélf te ontdekken. Daarom zeg ik ook: Check it out! Klik daarom ook dus =>hier<= om naar de officiële Grand Theft Auto: Vice City Stories website te gaan.

Verder houden ik en SummerBase alle nieuws van GTA Vice City Stories bij in ons 'The latest news from Vice City Stories!' topic, zodat je goed up-to-date blijft over Vice City Stories en niets hoeft te missen! Ik zou zeggen, ben je nog niet helemaal op de hoogte, neem er dan eens zeker een kijkje.

Verder heeft SummerBase speciaal voor jullie alle tot nu toe beschikbare trailers en filmpjes over GTA Vice City Stories ge-upload op onze 'The latest news from Vice City Stories-website', klik =>hier<= om dit alles te bekijken. Heb veel plezier!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...