Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1585643

Editie 402 - Gang van Zaken


OWN

351 bezichtigingen

zto276R.png

Afik2J0.png

Police or no Police!

...that's the question!

Alleszins toch voor dit artikel en tevens ook de vraag van de dag (waartoe ik het net heb gebombardeerd)!

"Want hoe kan het zijn dat er agenten zijn aangesloten bij een van de vele The City-gangs?" riep een verwarde hoofdcommissaris na zelf ontmaskerd te zijn door een van de eigen agenten. Zeer passend net eentje die zelf ook voor beide partijen actief te vinden was. "Wetten zijn er maar om te volgen, misschien is niet iedereen hier even conform naar deze, maar eenmaal betrapt, tja..."

The City is veranderd. Dat lijken we steeds meer te realiseren. Het is vele malen anders dan toen de huidige regels zijn opgemaakt. Misschien klopt het wel, we zullen de regels moeten herzien. We zullen ze moeten aanpassen om meer de huidige situatie van The City te verantwoorden/representeren/op te vangen.

Het is niet meer dan logisch dat we om de zo veel tijd, wanneer de algemene perceptie en situatie van een gegeven verschuiven, de regels van dat gegeven concept mee laten evolueren. Het heeft weinig zin om te verwijzen naar enkele regels tekst die nauwelijks nog verbonden voelen met wat we nu doen. Dus misschien moeten we De Politie wel weghalen/herdenken binnen The City. Analyseren wat er met de gebieden moet gebeuren, kijken hoe de Gang Wars moeten verlopen...

En hoewel dit allemaal zeker moet gebeuren, is het geen argument om overtredingen van de huidige set aan regels (of van de komende) te verantwoorden. Dan kunnen we evengoed alle regels vervangen door een hamster in een rad, dat is namelijk even zinvol en doelgericht.


Updates from the Scene

[table=border]wZG5zH4.jpg|Bij Sans Scrupules wisten ze het allemaal even niet goed meer. Vorige week opende men het vuur op De Politie, al zo dacht men, maar het bleek The Oceans te zijn. De Politie is tussen beide gekomen en bijgevolg schoot men uiteindelijk toch nog op de juiste mensen. Of was dit allemaal maar een list om via de verwarring op sluikse wijze een gratis gebiedje te annexeren????? Veel maakt het alleszins niet uit, want Sans Scrupules won van De Politie. De echte ditmaal.

dcrot2.jpg|Het is weer die tijd van het jaar waar De Wilde Ganzen zich klaar maken voor de nakende winter en hun snavels naar het Zuiden richten.

O1DTwxe.png|Diezelfde Sans Scrupules als hierboven, die eerder deze week dus The Oceans aanvielen (maar eigenlijk niet), hebben The Oceans toch nog aangevallen! Maar dan op een ietwat andere manier dan we gewoon zijn. SpacyColours bemerkte namelijk een overtreding van TOC in een gang war (Ooooh!) en vocht dit dan ook hier aan. Helaas voor het gemak betreft het al een oudere Gang War en lijkt de discussie wat vast te lopen. Hoewel...[/table]

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...