Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1585643

Editie 402 - Interview


OWN

552 bezichtigingen

GNlC6Rq.png

b2UOI2m.png

Door een niet zo vlot verlopend Skype-gesprek, heb ik jullie deze week maar een deeltje te tonen van wat er werkelijk te weten valt over Asphyxiated! Kom volgende week terug voor meer, dit is enkel een smakelijk voorgerechtje!


Hey Michael, welkom! Heb je 'r zin in?

Maar natuurlijk! Altijd.

Is het de eerste keer dat je geïnterviewd wordt?

Nee, ik geloof dat ik vorig jaar ook al eens geïnterviewd ben. Volgens mij ergens in augustus.

:puh:

Aha. Was dat een leuke ervaring?

Het was wel een leuke ervaring, maar ik zou niet zeggen dat ik er daarna weken niet van heb geslapen. Ik vond 't wel gezellig.

Meer hoeft het ook niet te zijn. Laten we maar beginnen dan: wanneer registreerde je je, en waarom?

Dat was op vier april 2013. Ik had moeite met de missie Wrong Side of the Tracks. Uiteindelijk heb ik het antwoord gekregen van mijn vraag, maar bleef ik nog steeds op het forum.

Je begin was allesbehalve onopmerkelijk, kunnen we wel zeggen. Met welke problemen of moeilijkheden kampte je in het begin? Waardoor ging het allemaal niet zo vlotjes?

Ik was toen nog impulsief en ik deed maar gewoon wat. In het begin nam ik het forum niet serieus, en soms had ik een mening die ik uiteindelijk stiekem ging veranderen, maar dat hadden mensen wel door. En natuurlijk vonden die mensen dat niet zo heel erg leuk, en heb uiteindelijk zelfs een postverbod gehad bij Sans Scrupules.

Mijn begin van mijn forum carrière een beetje een zwarte bladzijde van het forum geworden volgens mij. :$

Wat was er precies gebeurd tussen jou en Sans Scrupules?

Ik weet het allemaal niet zo, maar ik weet wel dat er pittige gesprekken waren met mij en Sans Scrupules leden, en dat ik voortdurend Sans Scrupules in zwart licht probeerde te zetten, waar ik ook wel spijt van had. Gelukkig heb ik maanden later mijn excuses aangeboden, en mocht ik zelfs een tijdje mezelf lid noemen van Sans Scrupules.

Maar dan is het toch weer gestopt, het was een waar knipperlicht, die lantaarn? Niet waar?

Het was inderdaad een knipperlicht.. Ik ben nu echter vredevol bij The Oceans actief, waar ik me zeer vermaak en plezier heb.

:)

Voor je met de Oceans in zee ging (pun intended), zijn er nog wel wat andere dingen gebeurd. Twee naamsveranderingen namelijk. Kun je daar wat over vertellen?

Ja, ik heb in januari mijn naam gewijzigd. Eerst was ik bekend als Extreem, maar ik irriteerde me dood aan de grapjes die er werden gemaakt. Het was toen ook nieuw jaar geweest, en na een jaar met veel dieptepunten, wou ik met een nieuwe start beginnen. Een nieuwe naam hielp in mijn ogen dan ook wel mee.

Waarom heb je eerst voor die naam Extreem gekozen?

Geen idee eigenlijk, op dat moment was ik toch ook wel een beetje extreem.. Ik vond het een leuke naam, en ik vond hem goed staan. Ik ging echt toen geen uren denken voor een nieuwe naam, alhoewel ik toen er wel een beetje meer over na mocht denken.

:puh:

Na alles te weten over Extreem, kom volgende week terug voor Asphyxiated!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...