Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580616

Editie 403 - Photographyxiated


OWN

545 bezichtigingen

pyFQIpH.png

Xz86MYS.png

Welkom terug bij Photographyxiated! Vandaag laat ik weer een aantal mooie foto's zien aan de lezers van deze rubriek. Vandaag laat ik wat foto's zien die een beetje gemixed zijn, wat zwart wit foto's, maar ook wat foto's met detail en focus.

ARIHd9C.jpg

Dit is een foto die ik een tijdje geleden heb gemaakt in Leeuwarden. Ze hadden er best wel mooie bloemen bij de bruggen, helaas was er op dat moment geen color pop bij de Lumia Creative Studio. Zeker niet mijn favoriete foto, maar toch waard om hem hier te laten zien.

ZBvQkhU.jpg

Bij ons in de tuin hadden we rozemarijn staan, ik vond de kleuren en de detail op deze foto heel erg mooi. De vage achtergrond en dus die detail maakt het wel af. Zelfs Nokia Kroatië heeft

deze foto geliked op Instagram. Toch best wel grappig dat hun zelfs je foto liken. :puh:

dbbtIXs.jpg

Ook een hele mooie foto die ik gemaakt heb tijdens een stukje fietsen in de buurt. Deze foto heeft een filter op om de regendruppels er wat goed erop te laten zetten.

Eim0FVx.jpg

Deze foto is juist wel weer gemaakt met de color pop functie. Een steen met wat mos, kan in principe heel simpel zijn. Maar ik heb met de color pop de mos eruit laten springen. De combinatie met een huis en de bomen in de achtergrond is ook leuk. Het maakt de foto wel interessanter.

l45jeNa.jpg

Dit is ook een gedetailleerde versie van het mos op de steen. Ik heb hem in zwart wit gemaakt en ik vond hem ook weer goed uit zien. Nadat ik hem bewerkte deed het me eerst wat denken aan sneeuw.

Z3Aj48s.jpg

Dit zijn paspoppen bij een kledingwinkel. Ik vond deze ook wel mooi, de paspoppen waren sowieso zwart, dus zwart en wit maakte het wel af.

Over twee weken komt er weer een nieuwe rubriek van Photographyxiated. De volgende rubriek komen er een aantal tips om je foto's te bewerken op je smartphone.. Wees dus er zeker van om Photographyxiated weer te lezen, en bedankt voor het lezen!

:)

3 reacties


Recommended Comments

De laatste foto vind ik echt gaaf! :D

Thanks, Rutger! Die vond ik inderdaad ook best wel gaaf. Ik vind het leuk om wat te experimenteren met foto's maken. En het geeft natuurlijk vaak unieke plaatjes :)

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...