Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580609

Editie 403 - Gang van Zaken


OWN

459 bezichtigingen

zto276R.png

Afik2J0.png

Tijd

Wat een weekje tijd toch zoal kan doen, vind je ook niet.

Een week terug was er nog een interessante, tevens opgehitste, discussie over de toekomst van The City en in de afgelopen week... is daar helemaal niets meer over gezegd.

Dat wilt natuurlijk niet zeggen dat er helemaal niet meer over wordt nagedacht, maar het is toch spijtig dat zulk een open medium plots gewoon stopte, alsof alles al was opgelost. Zo ineens. Maar ja, de week begon opnieuw en ieders geest gleed weer even van het onderwerp weg, wachtend op het moment dat het opnieuw die nodige prikkel zou geven.

Maar die kwam niet en wachten we nog steeds. Een beetje uitkijkend naar een magische verandering, naar iets waar we de inhoud nog niet van weten, maar waar we nu al van kunnen zeggen dat we het goed gaan vinden.

Ja, het is zeer eigenaardig wat een weekje zoal kan doen.


Updates from the Scene

[table=border]wZG5zH4.jpg|Problemen bij de Sans Scrupules-recruitment! bountyskull10 vond het namelijk niet kunnen dat hij niet per direct werd aangenomen! Hij vond het niet kunnen dat hij moest wachten. Dat hij vervolgens niet werd toegelaten had er volgens onze Sans Scrupules-spion helemaal niets mee te maken!

Phoenix1.jpg|Bij The Underground is iedereen (van de "oude" garde) sinds deze week +18 nu dat lid Dr.Oppai eindelijk volwassen is! Al zou je het niet gelijk zeggen.

dcrot2.jpg|Bij De Wilde Ganzen is er deze week een post geplaatst. Ja, beste lezers, een post! Dat terwijl de ganzen ondertussen al in warme oorden horen te zijn! Maar het is hen vergeven, aangezien verwarde gans van dienst geen gans bleek te zijn, maar paint-guru 1974. Blijkbaar goed genoeg om twee ganzen (Dotz & NicolaB) tijdelijk te laten terugkeren naar het nest.[/table]

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...