Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586657

Editie 403 - Interview


OWN

469 bezichtigingen

GNlC6Rq.png

b2UOI2m.png

Het iets langere vervolg op het korte deel van vorige week.


Vorige week zijn we te weten gekomen wie Extreem was, maar nu beginnen we aan een nieuw hoofdstuk: Asphyxiated. Waarom die naam?

Ook weer zo'n vraag waar ik stiekem wel weer mee kan antwoorden met het vorige antwoord, ik vond 'm leuk en ik wou er niet teveel over te denken. Mensen waar ik veel mee praat noemen me meestal wel Asphy of Michael, maar ik denk persoonlijk dat je bij een naam niet te veel hoeft te denken. Je mag er over denken als hij goed is, maar ik ga er echt niet nachten over denken. Overigens vind ik het wel grappig om te horen hoe mensen mijn naam verkeerd kunnen uitspreken.

:puh:

Dat is een prima reden. Maar het heeft toch een betekenis lijkt me: "verstikt"?

Ja, dat is inderdaad de betekenis. Het is een gebruikersnaam die je niet vaak zal vinden, maar ja. Ik wou mijn eigen naam ervan maken. Ondanks die vreemde betekenis..

Het klinkt in ieder geval leuk, en ik denk zelfs dat vele leden zich niet eens bewust zijn van die betekenis. Wanneer heb je die derde naamsverandering ongeveer ondergaan? Want je mag eigenlijk maar één keer veranderen...

Dat klopt, echter werd er een generaal pardon gedaan voor naamswijzigingen die tijd. Iedereen mocht zijn of haar naam veranderen, ook al had je je naam daarvoor al veranderd. Mijn derde naamswijziging was volgens mij in januari.

Al eventjes geleden dus. Denk je dat je onder deze naam de rang superlid kunt bereiken?

Ik zou liegen als dat niet zo was, dus ja. Ik denk persoonlijk dat ik de rang superlid zou kunnen halen onder deze naam. In mijn ogen was het in de begin al onmogelijk om WikiGTA medewerker te halen, maar ik weet dat als ik mijn best zou doen, dat ik alles kan proberen te bereiken. Ondanks dat de weg naar mijn doel hard kan zijn.

Superlid word je niet van zelf, je hebt gelijk. Hoe werd je dan WikiGTA-medewerker?

Met heel veel drank natuurlijk, grapje. Ik heb laten kunnen zien in mijn sollicitatiebrief dat ik een deel wou worden van WikiGTA en dat ik initiatief wil tonen. Gelukkig zagen mijn collega's dat ook, en werd ik aangenomen als WikiGTA-medewerker, waar ik nog steeds heel blij mee ben.

:)

En wat doe je daar zoal?

Het meeste is dat ik kleine foutjes bewerk, maar het toch wel ook wat input en dat ik wat kleine dingentjes probeer te doen, wat wel nodig is. En naast dat geef ik mijn mening, en probeer ik wel te helpen als dat nodig of gevraagd wordt..

Lijkt me helemaal prima. Welke GTA bewerk je dan het liefst?

Grand Theft Auto V. Dat is degene wat nu ik het prettigere vind.

Is het je all-time favoriete GTA?

Nee, alhoewel het ironisch op m'n profiel staat. Mijn all-time favoriet is Grand Theft Auto III, daarna volgt San Andreas en The Ballad Of Gay Tony. Daarna volgt Grand Theft Auto V.

:puh:

GTA III als favoriete GTA hoor je nu niet super vaak? Vanwaar die interesse?

Het was mijn eerste Grand Theft Auto die ik ooit heb gespeeld. De oude sfeer van de mafia, de Yakuza en de Traids gaven me toch wel dat unieke gevoel, die ik niet met Grand Theft Auto V kreeg.

Hoop je op een beter uitgewerkt gangsysteem in de volgende GTA?

Zeker, er is bijna geen informatie over de gangs in Los Santos en Blaine County, de meeste die je krijgt is bij The Underbelly of Paradise, het televisieprogramma van Steve Haines. Voor de rest had ik graag meer gezien van de traids en de cartels.

Wat zou je nog liever zien uitgewerkt in de volgende GTA? Iets dat er echt in moet?

Meer wapens en oudere wagens van oudere Grand Theft Auto's. En dan geen nieuwere varianten. Geef mij maar een kettingzaag, een vlammenwerper en een roestige pick-up truck en ik kan me goed genoeg vermaken.

Klinkt inderdaad nice. En in welke stad mag dat zich allemaal afspelen, voor jou?

De hele staat van San Andreas weer. Los Santos, San Fierro en Las Venturas, met natuurlijk Vice City. Vakantiehuisje daar kopen.. Het lijkt me super gaaf om dat eens te zien van Rockstar Games!

Al die steden in één game?

Ja, waarom niet? Als ze zo'n grote map konden maken met Grand Theft Auto V, kan dat waarschijnlijk ook wel met de nieuwe generatie consoles..

Of liever een propvolle map van een werkelijk gigantische stad, zoals San Fierro?

Meh, ik kijk liever daarnaast naar de mooie landschappen. Een gigantische stad is mooi, maar zo'n mooie gedeelte met bergen, waar de zon schijnt en de konijntjes en herten door de weilanden rennen? Dat is ook perfect. Daarnaast wacht volgens mij wel een grote groep mensen om de map van San Andreas weer terug te zien. Alhoewel ik bang ben dat de woestijn gedeelte van Las Venturas minder populair zou zijn nu.

Maar als ze een map kunnen maken, met nog meer inhoud, die nog groter is en nog meer dingen om te doen, dan ben ik tevreden genoeg

:)

Hmm, over konijntjes rijden, of massa's mensen... Het is en blijft GTA, toch?

Ja, maar Rockstar weet van alles een goede game te maken. Dat hebben we de laatste jaren gezien.

Vond je GTA V dan een betere game dan bijvoorbeeld San Andreas?

Nee, dat zeker niet. Ik zou dat niet kunnen vergelijken met de nieuwe Grand Theft Auto's. De trilogy heeft altijd een plaatsje in mijn hart gehad, maar dat had je al gehoord.

Dan wil ik je bedanken voor dit leuke interview!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...