Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580609

Editie 404 - Prikbord


OWN

390 bezichtigingen

HwpLHuU.png

iOAHy0V.png

Je leest een nieuw prikbord! Achievement behaalt: Onzin .Ja hoor, er zijn achievements op het forum te behalen! Maar genoeg over de achievements, tijd voor een nieuw Prikbord!

Veel leesplezier!


"Ik voel mij oud... GTAForum laat advertenties zien over mijn pension :O" ~ @Dexist

Laat je nadenken over mijn pension*


Meme a quote

achievement-it-is-hard-to-fail.jpg

Op 22 oktober 2013, dus nagenoeg een jaar geleden, opende @Narukami een topic over Achievements. Hij maakte mij enorm enthousiast over het idee. Gevolg: een PM-wisseling en een topic in het GM-forum. Dit zou best een leuke toevoeging kunnen zijn voor ons forum!

Enige tijd later werd de knoop doorgehakt: de achievements moesten er komen. Toen begon het werk pas echt: brainstormen, opzetten en uitwerken. Gelukkig wilde Thundercover de uitdaging aannemen om het systeem te ontwikkelen.

Hieronder een korte uitleg van het systeem.


Voor het behalen van bepaalde mijlpalen op het forum kan je achievements verdienen. Mijlpalen kunnen zijn het behalen van een bepaalde rang zoals Superlid of Moderator, het behalen van een vastgesteld aantal berichten in een specifiek subforum of het behalen van een aantal forumawards. Een overzicht van de te verdienen achievements kan je hier bekijken. Wil je weten welke achievements recent door forumleden zijn behaald? Daarvoor kan je hier terecht. Beide overzichten zijn ook te bereiken via het inhoudsblok rechts op de forumindex. In het inhoudsblok staan de laatste vijf behaalde achievements.

Op je profiel in het tabje 'Achievements' staat een overzicht van de door jou behaalde achievements. Dit tabje is bij iedereen makkelijk te bereiken via het mini-profiel naast ieders bericht, mits diegene tenminste één achievement heeft.

De uitreiking van de achievements kan op twee manieren plaatsvinden. De eerste manier is automatisch. Elke nacht wordt er gecontroleerd of je achievements met betrekking tot een aantal berichten of profielbezichtigingen hebt verdiend. Het kan dus even duren totdat je een achievement toegewezen hebt gekregen.

De tweede manier is dat de achievement handmatig door een admin aan je toegekend wordt. Dit zal gebeuren bij achievements die (nog) niet automatisch te controleren zijn, zoals achievements voor een behaalde rang, het winnen van contests of het schrijven van tutorials. Denk je recht te hebben op een bepaalde achievement, dan kan je een aanvraag indienen in het aanvraagforum. Een administrator zal jouw aanvraag behandelen.

Bij onduidelijkheden kan je terecht in het algemene subforum met betrekking tot Achievements.

Wij vragen wel even jullie geduld om alles te installeren en de eerste achievements uit te delen.


Bij deze wil ik Thundercover bedanken voor zijn vele inzet bij het maken van dit systeem. Daarnaast wil ik Narukami bedanken voor het idee! Wij zijn ervan overtuigd dat het een leuke toevoeging is aan ons forum. Veel plezier!

Troll_achievement-s300x80-121899.jpg

Dit vind ik persoonlijk wel een leuk achievement.

^_^


"Achievement first blood? Ik ben niet ongesteld ofzo ..." ~ @Sublime

Achievement unlocked - First Pleister


Eventjes lachen!

GTAGames.nl afbeelding
Een bont en blauw geslagen vrouw komt bij de dokter. De dokter vraagt onmiddellijk wat er gebeurt is. De vrouw zegt “Elke keer als mijn man dronken thuis komt, slaat hij mij bont en blauw..” De dokter klinkt opgetogen en zegt: “Daar heb ik wel een middeltje voor: elke keer als uw man dronken thuis komt, neem je een kopje kamillethee en begin je grondig te gorgelen.”

Twee weken later komt de vrouw terug bij de dokter, zij ziet er fris en herboren uit en zegt “Dokter, dit was een geniale oplossing! Elke keer als mijn man dronken thuis kwam en ik kamillethee gorgelde, gebeurde er helemaal niks!” Waarop de dokter zegt: “Ziet u nou hoe eenvoudig het is om je mond te houden?”


WMS_explosive.png


Taalkabaal

Deze week ga ik jullie een paar nieuwe woorden leren!

Betekenis - Woord

Belgische ruitenwisser - Watervoorjeramenweghaalheenenweergaanstangetje

Dikke vrouw in de lift - Spektakel

Mens in de woestijn - Zandloper

Winkel waarin ze kleding verkopen - Klerenwinkel

Wc op een berg - Hoge drukgebied

Liefde tussen een bankdirecteur en een bankdirectrice - Bankstel


"De buurman mol show" ~ @Danger_dog_guy_7

Buurman mol liep te lopen, uhh, toen, k-kwam hij de eekhorn tegen. Niet springen zei b-buurman mol. Hij deed het toch. Buurman mol liep verder.


GTA Channel

Er valt niks te zeggen over Gta Stunts, je moet het gewoon kijken.


Het laatste woord

Dit was Prikbord voor deze week. Weet jij nog een knotsgekke mop, heb je een mededeling, een recept voor pannenkoeken met rijstwafels of een liefdesverklaring voor een van de aantrekkelijke vrouwelijke leden op dit forum? Aarzel dan niet om een berichtje te sturen naar @Nyltje of @Krikke1992. Wie weet krijg jij dan een plaatsje in Prikbord!

Tot volgende week!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...