Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580511

Editie 407 - Gang van Zaken


OWN

339 bezichtigingen

zto276R.png

Afik2J0.png

No More

En zo geschiedde. Met het afsluiten van de Gang War tegen De Wilde Ganzen trekt de Politie een lijn. Totdat het 2015 is zal De Politie in geen enkele gang war deelnemen (gang wars tussen gangs zal wel nog mogelijk zijn). Dit is het gevolg van een zeer lange reeks aan gang wars gestart door aangrenzende gangs en een relatief recente discussie over de rol van crewleden binnen gangs en The City.

Dus, wat verwachten we? Wel... waarschijnlijk een pak minder gang wars tot aan januari. Maar verder? Wat gaat er gebeuren met de crewleden die deel uitmaken van een gang? We hebben dit al eens proberen bekijken, maar er zijn geen duidelijke of voordehand liggende oplossingen. Wat gaat er dan gebeuren? Iets interessants wellicht, maar we hebben geen idee wat het zou kunnen zijn.


Updates from the Scene

[table=border]Phoenix1.jpg|The gates are closed! Bij The Underground heeft men de laatste paar weken al drie aanmeldingen afgeslagen. Wilt men geen nieuwe leden meer? Het blijft nog steeds de grootste gang maar voelt de adem van Sans Scrupules en The Oceans nog steeds in de nek.

imagejpg1_zpsb205a144.jpg|Gaat het lukken of niet? The Earth Guys kent sinds deze week zijn tweede lid, ze zijn dus al halverwege naar een volwaardige gang. De vraag is dus waar de andere twee leden vandaan zullen komen? Spannend!

dcrot2.jpg|Enkele maanden terug hadden we nog onze twijfels over De Wilde Ganzen's aanwezigheid in de gangscene, maar de afgelopen weken toont het zich zeer actief. Een Gang Talk die zich een van de actiefste toont van deze maand en opnieuw actief in The City waar men de Politie (zeer origineel) aanviel. Van een winterslaap merken we niets![/table]

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...