Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580501

Editie 407 - Photographyxiated


OWN

423 bezichtigingen

pyFQIpH.png

Xz86MYS.png

Deze keer wil ik met Photographyxiated een nieuwe weg in slaan. Met de komende rubrieken zal ik namelijk een aantal mensen uitkiezen, die zeer goede foto's kunnen maken en deze ook op het forum plaatsen. Wil je ook een plaatsje vinden in deze rubrieken, wees er dan zeker van om foto's te plaatsen in het real life foto's subforum.

:bier:

9TJmPyB.png

QwqzUc6.png

pqupV0A.png

B5WOhAD.png

Vandaag zal ik de focus leggen op een bepaald lid, die algemeen goed bekend is in deze community. Namelijk @.Levi. Levi heeft namelijk een aantal ontzettend goede foto's gepost op het forum, en verdient dan zeker ook een plaats in deze rubriek! Ik zat door het real life subforum te lezen, en ik werd erg enthousiast toen ik Levi zijn prachtige foto's zag. Hierboven zie je een aantal foto's, die niet goed zijn, maar perfect! Levi zijn goede keuze in het bewerken van zijn foto's maakt het ook heel mooi. De bovenste foto van Levi is dan zeker ook mijn favoriet, maar dan ook de foto van het grote kunstwerk van metaal is zeker een fantastische foto. Ik hoop dan ook zeker om nog meer foto's te zien van Levi! :)

Ben jij ook geïnteresseerd in meer foto's, dan kan je zeker een kijkje nemen in zijn

topic. Ben jij zelf een fotograaf, of maak jij ook graag foto's. Neem dan ook eens een kijkje in het real life foto's subforum en post dan ook wat foto's, en misschien kom jij ook wel in de Photographyxiated!

1 reactie


Recommended Comments

Wat een verrassing dat je mijn foto's hebt uitgekozen en leuk om te lezen allemaal. Dat waardeer ik enorm. Ik ben zelf ook best trots op de eerste foto. Goed idee om zo'n rubriek te beginnen trouwens. Heel veel succes verder.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...