Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586672

Editie 415 - Gang van Zaken


OWN

1169 bezichtigingen

zto276R.png

Afik2J0.png

Feest!

Dansen+dansen+dansen.jpg

Tja, Nieuwjaar geweest... er is niet veel gebeurd op feesten na. Dus dan nu: dansen!


Updates/Awards from the Scene

[table=border]Phoenix1.jpg|Feest bij The Underground! Daar haalden ze deze week de 57.000ste post, een award (in een categorie met enkel TU-leden, wat een unicum) en vierde men al collectief feest voor het komende jaar in de vorm van een kleine TU-nieuwjaarsmeeting.

dcrot2.jpg|Nog beter gin het bij De Wilde Ganzen gisteren. Slechts één van de drie award-winnende ganzen was aanwezig (tja, winter hè) maar dat hield de regen aan awards niet tegen. De Ganzen zien nu dan ook een periode van identiteitsproblemen tegemoet aangezien ze nu hun titel als Bad Boys wat kwijt zijn.

wZG5zH4.jpg|Tja, een lichte teleurstelling bij Sans Scrupules. Niet dat men geen awards heeft gezien, maar ze zijn allemaal opgeëist door godenkinderen SpacyColours en 3L1077. Gelukkig voor de gang dat deze awards op het einde van de week aan de gang geschonken zullen worden, niet?

O1DTwxe.png|"Everything went swimmingly for The Oceans yesterday!" Haha, niemand? Okej dan. Met "vloeibare substantie" en "niet volledig blauwe kleur" van het jaar haalde de gang maar liefst twee awards binnen waarvan niemand de winnaar had kunnen voorspellen. Uiteraard zijn er ook echte awards uitgereikt die de gang won, maar we kunnen de reacties binnen het subforum niet bekijken en dus ook niet delen. Helaas![/table]

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...