Jump to content

Opinieblad

  • artikelen
    106
  • reacties
    243
  • bezichtigingen
    70933

Editie 3 - WOBNieuws


Visser23

445 bezichtigingen

wobnieuwsfhfz3.png

Geschreven door ERRWINS

HOOGTEPUNTEN

GTAForum Winteractie 2015!

Joriz is weer in een gulle bui, en deelt daarom cadeautjes uit. Het is een beetje laat (of vroeg) aangezien kerst al is geweest. De Winteractie is een terugkerende fenomeen op het forum en biedt leden de mogelijkheid om geweldige goodies van Grand Theft Auto en/of Rockstar te winnen.

Aanzienlijk veel verschillende goodies worden er verdeeld. Van goodies met betrekking tot forum tot Rockstar games. Het zit er allemaal bij, en het enige wat je hoeft te doen, is 5 vragen te beantwoorden die iets te maken hebben met Grand Theft Auto V, Rockstar én het forum. Laat zien dat je kennis hebt van bovenstaande zaken en beantwoord de vragen snel snel snel! Wie weet win jij wel het muismat van het forum of het muismat van LifeInvader, een keycord, een t-shirt, een boek over Grand Theft Auto en alles er om heen, stickervelletjes of een paar sierlijke buttons!

UITGELICHT

Terugkeer van een legende?

Zondag 11 januari, het forum werd opgeschud door een vreemde statusupdate. Een lid dat ongeveer één jaar inactief is geweest, blijkt terug te keren naar het forum. Of hij het daadwerkelijk ook waarmaakt, moeten we nog even zien maar de voortekenen zijn al goed. Twee topics en een leuke statusupdate. We zullen zien of hij blijft, maar alles even op een rijtje met wat hij tot nu toe van zich heeft laten zien tijdens zijn comeback.

Gta Ripper kwam actief terug op deze bewuste zondag. Hij opende een tweetal topics in zijn favoriete subforum van het forum, namelijk 'Graphics'. Hij wou direct zijn Photoshop weer aan slingeren door middel van een battle. We zullen er binnenkort achter komen of hij zijn talenten nog niet heeft verloren. Al kunnen er we er bijna vanuit gaan dat hij zeker nog enig talent heeft!

Ook heeft hij een topic geopend waar hij een creatie van vorig jaar toont. Hij heeft deze gemaakt voordat hij inactief werd, maar heeft het nog nooit laten zien. Het werd dus hoog tijd om deze toch maar eens te showen aan het forum, en zie daar, het topic bestond op eens. Een prachtige creatie over een Nike schoen was er te bewonderen, en zoals we van hem zijn gewend, staat zijn PSD-file in zijn oude topic. Volledig gratis en vrijblijvend om te oefenen. Wat een geweldige comeback!

POPULAIRE TOPIC(S)

Wat vind je van de persoon boven je

Eerlijk is eerlijk, we willen allemaal wel eens weten wat de rest van ons vind. Is het voor niet een heerlijke ego massage, dan wel voor feedback. Zowel positief als negatief. Je kunt er achter komen hoe het gehele forum over je denkt, toch?

Nou, dat valt nog te betwisten. Een lid dat het topic in de gaten houdt, zal zien dat 9 van de 10 keren dezelfde leden reageren in het topic. De meest random 'bullshit' zul je vele malen tegenkomen; "Aardig lid", "Zie ik vaak", "Helpt vaak" of "Prima gozer". Maar daarvoor is het topic niet echt bedoeld, dames en heren. In de openingspost zie je dit staat; "Je kan complimenten geven over zijn/haar gedrag maar natuurlijk ook opbouwende kritiek geven." En dat betekent inderdaad dat je het flink moet onderbouwen. Dat je een lid vooruit kunt helpen met zijn carrière op het forum. Met reacties als wat ik net noemde, kan niemand wat mee, en kun je dan beter achterwege laten. Gelukkig zijn er enkelingen die dit wel door hebben, alleen reageren deze leden niet al te vaak.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...