Jump to content

Opinieblad

  • artikelen
    106
  • reacties
    243
  • bezichtigingen
    70935

Editie 3 - In de Wandelgangen


Visser23

459 bezichtigingen

indewandelgangend9e23.png

Geschreven door Visser23

GAMES FORA

De gamesfora zijn voor mij als moderator erg belangrijk. Anders heb ik natuurlijk geen taak meer, maar daarnaast interesseer ik me ook erg in games. Ik vond het dan ook jammer dat een tijd geleden deze fora zo inactief waren. Gelukkig gaat dat nu nog een stukje beter. Echter, toch ben ik van mening dat we met zijn allen voor meer activiteit kunnen zorgen in deze fora.

In principe zijn de gamesfora redelijk saai, toch? Er staan vele topics over verschillende games en in deze topics kan je discussiëren over de game. Daarnaast kun je vragen stellen en om hulp vragen, waar vervolgens meestal wel iemand op reageert. Dit is eigenlijk het enige wat er een beetje in de sectie gebeurt. Vrij weinig dus. Tijd voor meer activiteit! En daar heb ik oplossingen voor nodig. Want zeg nou zelf, leden moeten wel plezier hebben op het forum en in die sectie is dat nauwelijks te vinden...

Logo_witcher3_en.png

Oké, op één topic na dan. De server voor GTAForum in Minecraft was een fantastisch idee dat veel deelnemers trok. Iedereen wilde in de server en hadden erg veel plezier hierin. Het was een top initiatief wat zorgde voor een boost in de gamesfora. Wat de reden hiervan nou precies is..? Ik denk het aan de ene kant wel te weten. Minecraft is - gek genoeg - erg populair geworden onder jonge games. Vandaar ook dat de ontwikkelaar een gigantisch huis heeft gekocht in Beverly Hills, waar wij met zijn allen aan meegeholpen hebben. Dat terzijde; het succes van dit topic is denk ik omdat mensen samen komen in een game. De leden van GTAForum spelen samen een spel wat zorgt voor gezelligheid.

Ook in de Online-fora voor Grand Theft Auto is dit erg terug te zien. Dit forum is gigantisch populair en dat komt gewoon doordat er veel georganiseerd wordt in het forum. Er worden bijna elke week wel één of meerdere meetings georganiseerd waarbij leden van GTAForum gezamenlijk een leuke tijd hebben in de game. Vervolgens plaatst iedereen weer berichten in het forum over hoe gezellig het was en wanneer er weer een meeting georganiseerd wordt. Dít is wat je moet bereiken. Leden moeten het ergens gezellig mee hebben waardoor vervolgens een mooie sfeer gecreëerd wordt op het forum.

GTAForums-Minecraft-Ser.png

Ik denk dan ook zeker een oplossing te weten voor de gamesfora. Want, zeg nou zelf, je kan echt heel veel meetings organiseren op verschillende games. Zo wordt er op dit moment een FIFA-toernooi georganiseerd, wat eerder ook al een succes bleek te zijn. Ik denk persoonlijk dat het stimuleren van meetings in games helpt bij de activiteit in de gamesfora. Gek genoeg dachten we hier vroeger heel anders over; toen was het zelfs niet toegestaan om meetings te organiseren! Deze regel is dan inmiddels ook geschrapt. Echter, ik denk niet dat iedereen dat heeft opgemerkt. Het is weer toegestaan om meetings te organiseren in de gamesfora. Kies dus snel een leuk spel uit en organiseer het!

Daarnaast ben ik nog benieuwd naar wat jullie een goede manier vinden om de activiteit in Games nog meer te stimuleren. Tell me!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...