Jump to content

Opinieblad

  • artikelen
    106
  • reacties
    243
  • bezichtigingen
    70935

[Maandboek Januari] Gangs & Corporations


Visser23

573 bezichtigingen

gangscorporationsq5k0p.png

Geschreven door Visser23

Gangs en Corporations, een subforum waar vele leden voor gezelligheid naar toe gaan. Waar het vroeger erg druk was binnen dit forum, wordt de activiteit steeds minder en minder. Zo zijn er nog maar vier gangs die de strijd om The City onderling moeten uitvechten.

Dat uitvechten werd echter door Sans Scrupules en The Oceans (twee grote concurrenten van elkaar) wel heel erg letterlijk genomen. Om 2014 af te sluiten en het nieuwe jaar goed te beginnen was er een ‘ruzie’ gaande tussen de tweede gangs. Het ging gaat om het laatste gebied van The Oceans, welke op de onderstaande kaart te zien is.

gwsa_zpsawjv6ym8.gif

Door Sans Scrupules werd een spel aangedragen waarbij veel geoefend moet worden om het spelletje op een normale manier te kunnen spelen. The Oceans ging hier niet mee akkoord en heeft een andere game voorgesteld. Dit viel helaas verkeerd door Sans Scrupules, waardoor er daadwerkelijk een oorlog ontstond tussen de gang en de corporation. Van te voren had ik ook totaal niet verwacht dat dit zo erg uit de hand zou lopen. Ik kan me vinden in beide punten, maar dat er zo moeilijk gedaan wordt, kan ik me niet voorstellen. Het spel dat voorgesteld is door SS is inderdaad zeker te spelen, maar er is ook veel oefening nodig. Dat ben ik volledig met The Oceans eens. Echter, het moet wel mogelijk zijn om met twintig personen in de gang dit spelletje uit te kunnen voeren. Helaas was dit, gezien de inactiviteit binnen TOC, niet mogelijk. Daarnaast is de corporation ook bezig met grootste plannen voor in de toekomst, waar jullie ongetwijfeld binnenkort meer over te weten zullen komen.

Gang Stats 2014

Op 12 januari kwam er heel wat beters online. Sans Scrupules plaatste namelijk de Gang Stats Editie 2014 in hun blog. Het was een editie waar waarschijnlijk een lange tijd aan is gewerkt en waar veel, heel veel cijfers in voor komen. Persoonlijk vind ik het een fantastisch initiatief van de gang. Het was een leuke editie om door te lezen. Daarnaast kwamen cijfers en feitjes van elke gang aan bod. Het is zeker leuk om te lezen over de gang waar jij inzit, maar ook over andere gangs en gangs waarbij het noodlot helaas is gevallen.

Wat ik persoonlijk een erg leuke afbeelding in de editie vind, is de onderstaande. Hierbij wordt de map van The City getoond. Alle veranderingen van 2014 zijn op deze map te zien! Gang Wars is dus een leuke toevoeging geweest voor de Gangs & Corporations sectie op het forum!

gangmap_zpswivm948w.gif

Algemeen

Januari was niet een actieve maand te noemen bij de gangs. The Oceans is opvallend stil, maar lijkt bezig met een groter project waar we binnenkort meer over te horen zullen krijgen. De overige drie gangs zijn vooral lekker aan het doorposten, net als ze tijdens het einde van 2014 deden. Daarnaast zijn de uitslagen van vele gangwars beschikbaar! Thundercover is terug van vakantie en heeft de tijd gehad om de uitslagen van gangwars (zelfs een paar uit oktober 2014) te beoordelen.

Gangwars lijkt een goede toevoeging te zijn geweest, Het wordt erg actief gebruikt door de gangs, welke naast hun Gang Talk-topic ook dus gezellig een spelletje kunnen doen in dit subforum. Wat ik echter wel moet betreuren, is dat er nog maar zo weinig gangs in de gangscene zijn. Het telt helaas nog maar vier gangs, waarvan wel elke gang een unieke sfeer heeft. Ik had het echter wel leuker gevonden wanneer de gangscene wat actiever was geweest met meer verschillende gangs. De interesse in dit forum lijkt helaas ver te zoeken te zijn. Het is nog maar de vraag hoe we deze activiteit weer terug gaan krijgen. Wie weet biedt de release van GTA V op de PC een uitkomst om nieuwe leden te lokken en deze eventueel onder te brengen in de gangscene. Zo kan iedereen elkaar weer wat leren kennen.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...