Jump to content

Opinieblad

  • artikelen
    106
  • reacties
    243
  • bezichtigingen
    70915

[Maandboek Januari] WOBNieuws


Visser23

627 bezichtigingen

wobnieuwsfhfz3.png

Geschreven door ERRWINS

MEDEDELINGEN

'Night of the Forums!'

Nadat er eind november het subforum werd verplaatst, en het nominatietopic werd geopend, was het dat eindelijk zo ver. De uitslag zou bekend worden gemaakt op 3 januari 2015 om 20:30 uur in de chat. Naar verluid kwamen er maar liefst 40 leden op af, en daarmee was het behoorlijk drukke avond voor de forumchat.

Nadat alles bekend was gemaakt in de chat, werd er natuurlijk ook een topic geopend waar alles heerlijk overzichtelijk terug te vinden is. In totaal werden er 22 awards uitgekeerd, verdeeld over 4 categorieën; Leden awards, GTA-gerelateerde awards, Modding & Graphics en Community awards. Naast deze categorieën was er nog een speciale categorie/award. Nummertje 23. De Oeuvre Award. Deze werd speciaal in het leven geroepen voor The Green Light District, als bedankje voor hun inzet voor het project. Compleet verdiend natuurlijk! Meer informatie over de GTAForum Awards lees verderop in deze editie!

'GTA Online wordt opgesplitst!'

Nadat de crew te vaak het woord chaos om de oren kreeg gesmeten over het GTA Online subforum, besloten ze over te gaan tot actie. Het gehele subforum werd verplaatst en er kwamen drie subfora; Online:General, Online:Meetingplace en Online:Creator

Niet volledig overbodig aangezien er veel topics vastgeplakt stonden die niet meer van toepassing waren, nieuwe leden om de haverklap nieuwe topics maakten voor de kleinste vragen en voor de moderators was het ook lastig om het overzicht te behouden. Dat is nu gelukkig verleden tijd! Joriz maakte de subfora aan waarna thebig & Venzio heerlijk konden huishouden. Wat moest waar en wat is er nu daadwerkelijk belangrijk genoeg om vastgeplakt te worden? Deze vragen zijn naar mijn weten prima beantwoord en het Online subforum krijgt van mij een lintje. Ziet er goed uit, boys!

PROMOTIES

Zwartjes en groentjes!

Nadat de uitslag van de GTAForum Awards bekend werd gemaakt, komt er traditiegetrouw een vloedgolf aan promoties. Leden die een 'Beste (Super/Mega)lid' award hebben gewonnen krijgen vaak te maken met een nieuw kleurtje. Ditmaal was het wederom feest, al bleef het bij zwart en groen.

Sinterklaas had het weer moeilijk in 2014. Veel commotie over zijn pieten, wat nergens voor nodig was. Hij heeft wel ingezien dat de 'nieuwe' pieten snel moeten wieberen want deze zijn niet zo goed bevallen bij het volk. Maar ja, waar wat weggaat, komt vaak wat nieuws. En dus heeft Sinterklaas nieuwe pietjes in dienst genomen. En jawel, ze zijn gewoon heerlijk zwart:

  • Dexist
  • EnergyCorse
  • Dotz

De nieuwe pieten zijn hartstikke blij met hun baan, al zat er wel een rotte appel tussen. Dotz vond dat zijn pietenpositie hem imagoschade zou opleveren, een imago wat hij al jaren had opgebouwd. Na een flink gesprek met Sinterklaas, is Dotz weer heerlijk opgepoetst en loopt hij weer 'normaal' rond. Voor zover Dotz dat kan.

Sinterklaas had ook nog een aantal pieten die geen pakjes meer hoefden te bezorgen aan de kindertjes van Nederland. Hij gaf deze pieten een nieuwe taak! De pieten in kwestie werden klaargestoomd om alle post te openen voor Sinterklaas, een hele eer natuurlijk om zo dicht bij de heilig man te mogen werken. Maar goed, als je ergens nieuw begint, krijg je ook een bijnaam. Bij dit baantje kreeg je de bijnaam groentje, en dat is precies wat ERRWINS en Tommie59 nu zijn. Groentjes!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...