Jump to content

Opinieblad

  • artikelen
    106
  • reacties
    243
  • bezichtigingen
    70908

[Maandboek Januari] Introductie


Visser23

626 bezichtigingen

2qiz2ip.jpg

Geschreven door ERRWINS

Daar is 'ie dan! Het eerste maandboek van het jaar. In het maandboek gaan we afgelopen maand, dit keer januari, even doorspitten op zoek naar de nodige feitjes en meningen. Wat is er nu precies gebeurt, wat is er (stiekem) aan onze neus voorbij gegaan? Je leest het allemaal in deze editie van het Wekelijks Opinieblad.

Januari begon natuurlijk met de uitslag van de GTAForum Awards. Deze werden onthult in de chat, en dat werd druk bezocht. Gezelligheid en spanning was volop aanwezig op die bewuste avond. Naast een uitgebreid verslag van de GTAForum Awards delen we ook onze mening over de maand januari, gaan we alle 'Hot Topics' uitlichten, kijken we terug op de 'BF's' (Bekende Forummers) en nog veel meer. Om het jullie zo simpel mogelijk te maken, hebben we een heuse inhoudsopgave gemaakt die volledig klikbaar is. Zo kun je lekker snel naar je favoriete onderwerp. Ik wens je veel leesplezier bij deze editie van WOB.

Inhoudsopgave

Kun je geen genoeg krijgen van WOB, of wil je notificaties ontvangen zodra wij iets online zetten? Dan hebben we de ultieme oplossing voor jou! Wanneer je op deze link klikt, zul je rechts een klein knopje zien met deze tekst: 'Deze blog volgen'. Zodra je op deze knop klikt, mis je helemaal niets meer van WOB! Is dat niet geweldig?

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...