Jump to content

Opinieblad

  • artikelen
    106
  • reacties
    243
  • bezichtigingen
    70935

[Maandboek Januari] Opvallende Personen


Visser23

660 bezichtigingen

opvallendepersonenmzjc8.png

Geschreven door ERRWINS & Visser23

Januari is alweer bijna voorbij en dat vraagt om een klein overzichtje. Ditmaal over 'opvallende' leden. Dit kunnen leden zijn die zich uitzornderlijk goed hebben neergezet in januari maar het kunnen ook leden zijn die opvielen in negatieve zin. Hoe dit wordt opgevat, ligt natuurlijk aan jullie zelf maar wij hebben twee leden uitgekozen die er voor ons uitsprongen deze maan. Lees en oordeel zelf!

Sanchezmoto

Een opmerkelijk lid dat veelal te vinden is in het GTA Online subforum van het forum. Zo ver bij de redactie bekend is, is hij in de dertig en speelt hij graag GTA met zijn 19-jarige dochter. Je zou denken dat het dan een super vader moet zijn. Echter kunnen wij niet oordelen over zijn vaderschap, maar wel over zijn gedrag op het forum. En dat, dames en here, is precies wat wij gaan doen. Oordelen.

Sanchezmoto is geen lid dat een blad voor de mond neemt, hij zegt precies waar het op staat. Veelal kan dit als positief worden ervaren aangezien mensen graag willen weten waar ze aan toe zijn. Maar toch heeft hij een uitzonderlijke manier van handelen, wanneer hem iets tegen zit. Bijvoorbeeld in GTA óf op het forum. Zo plaatste Sanchezmoto vanavond nog een topic met daarin zijn 'lichte' frustratie jegens GTA Online.

Wat een gez**k is me dat Online open spelen !!!! Meteen schreeuwende kinderen (iiaaaa, diieee, f*ck, aaahhh, iiiii) ga zo door. En meteen zodra je 1 voet buiten appartement zet KNAL dood geschoten en je hebt niets gedaan, laat staan een wapen in de hand!!!! Neen, voor mij puur 99% SOLO en als de persoon meevalt 1%tje friends. Wat hebben ze er nu aan door zo te spelen? Net zelfde geschreeuw als you-tube die typische Amerikaanse debielen die comment geven op hun filmpje : Oooww my gosh, WTF, Then ya taka ey caor, ipv normaal engels then you take a car ....

Zijn frustratie lijkt me geheel terecht, want iedere GTA Online speler heeft dit wel eens meegemaakt. Alleen zou ieder ander lid dit véél anders formuleren waardoor er op een nette manier gediscussieerd kan worden over het onderwerp. Echter koos Sanchezmoto voor een andere manier, en typte (naar mijn weten) vol woede dit bericht. Natuurlijk zit dit je hoog maar GTA Online biedt vele mogelijkheden om dit te ontlopen, en waardoor deze frustraties niet nodig zijn. Als ik Sanchezmoto een tip mag geven waardoor zijn bloeddruk normaal blijft; Speel in een invite-only sessie met je dochter, en laat die kleine kinderen achterwege. Als je zo'n topic maakt als deze, verlaag je je naar hun niveau en ben je geen haar beter. Dat zou je toch moeten weten op zo'n leeftijd. Veel plezier en tot GTA.

Dastard

Dastard, een lid dat eigenlijk wel een beetje bij de ‘oude garde’ van GTAForum hoort, is sinds een korte tijd weer actief op GTAGames! Ik ben dan ook zeer blij om hem opnieuw te mogen verwelkomen op GTAForum. In mijn ogen is het een fantastisch lid welke zeer behulpzaam is op het forum. Daarnaast is het een gezellig persoon met gekke interesses (check zijn profiel). Op 31 december 2006 registreerde Dastard zich op het forum. Wanneer hij inactief werd, is mij een beetje onduidelijk. Wat echter wel opvallend is, is dat hij bijna exact acht jaar na registratie weer actief werd op GTAForum. Zijn eerste bericht sinds lange tijd werd dan ook geplaatst op 28 december 2014.

UX8T2B.png

Januari brengt hem direct al wat moois. Buiten dat het een opmerkelijk lid is, welke in mijn ogen direct al boven zijn ledengroep (normaal lid) uitspringt, wist hij zich toe te voegen aan het WikiGTA-team! Gezien zijn activiteit in de Grand Theft Auto-sectie en zijn kennis over Grand Theft Auto, lijkt mij dat Dastard een hele goede toevoeging is voor WikiGTA. Het is opvallend dat een lid, na zo’n lange periode van inactiviteit, toch weer terug weet te komen bij GTAForum en ook nog het team van WikiGTA gaat versterken. Ik ben persoonlijk erg blij met leden als Dastard en hoop dan ook dat we hem nog erg lang aan boord mogen houden. Ga lekker zo door en hopelijk zien we jou nog lang op GTAForum en WikiGTA!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...