Jump to content

Opinieblad

  • artikelen
    106
  • reacties
    243
  • bezichtigingen
    70935

[Maandboek Januari] Contests


Visser23

658 bezichtigingen

contestsvhkm2.png

Geschreven door ERRWINS & Visser23

Januari was niet heel druk wat betreft contests maar toch hebben we kunnen genieten van onderstaande twee. Eentje die al ruim 16 weken aanwezig is op het forum, en eentje die pas is begonnen maar al goed is ontvangen. Gaan we deze contests vaker zien, of blijft het bij een eenmalige uitgave? We zullen het zien, maar eerst deze edities even uitlichten. Veel leesplezier!

[OV] Lingo!

De langst lopende contest van dit moment, loopt nog steeds! Lingo! begon veelbelovend op 31 augustus 2014 en beloofde elke week met een nieuw woord te komen. Inmiddels zijn we 16 weken en dus 16 woorden verder, en zijn we inmiddels bij de finale aanbeland. Helaas voor organisator Nyltje zijn er wel enkele deelnemers gestopt met spelen dankzij de enorm lange speelduur van het spel. Ondanks dat, staan er toch 3 leden in de finale; Phoenyxar, Froodooo en Dexist. Deze leden spelen vanaf vandaag een spel waarmee ze zoveel mogelijk woorden moeten halen uit het volgende woord; TELEVISIEPRODUCTIEMAATSCHAPIJ. Uiterlijk 30 januari kunnen de deelnemers hun inzending inleveren en weten we eindelijk wie de contest heeft gewonnen.

msg-112354-0-90115200-1404801341.png

Sommige leden zullen het misschien weten, maar ik (ERRWINS) heb ook mee gedaan aan deze contest. In het begin was ik enthousiast over de contest, al wist ik niet dat deze zo lang zou gaan duren. Na enkele weken ben ik dan ook gestopt omdat ik niet meer gemotiveerd was om deel te nemen. Het werd (helaas) een sleur en een soort van verplichting om mee te doen. Iets wat eigenlijk doodzonde is terwijl het een goed bedachte contest is. Nyltje, goede contest, alleen duurt het wat lang. Jammer.

[GTA] Wie is het?

Een gloednieuwe contest heeft haar leven gevonden op twee januari 2015. Het gaat in dit geval over het nieuwe initiatief van Bassieboy35; Wie is het? Echter, het is niet een normale 'Wie is het?', maar een versie dat over Grand Theft Auto gaat. In de eerste ronde deden acht deelnemers aan het spelletje mee, waarbij er drie rondes 'Wie is het?' werden gespeeld. Uit deze één-tegen-één rondes zijn uiteraard vier winnaars gekomen, welke het nu tegen elkaar opnemen in de tweede ronde. GTA: Vice City is daarbij het onderwerp. Hoogstwaarschijnlijk zal binnenkort de finale bekend worden gemaakt, waarbij de winnaar van de contest uit de bus komt.

hA5Rnif.png

Ik moet zeggen dat ik deze contest erg leuk vind. Ik doe zelf helaas niet mee wegens tijdgebrek, maar ik had het wel erg leuk gevonden om mee te doen. Dit vooral ook omdat ik vroeger dit spelletje altijd op de basisschool speelde. Een grappig spelletje waar je wel degelijk moet nadenken. Dat er nu een versie is met Grand Theft Auto, maakt het alleen maar leuker. Het lijkt me dan ook geniaal wanneer er daadwerkelijk een fysiek spel hiervan wordt gemaakt. Inderdaad met de personages van Grand Theft Auto (en eventueel uitbreidingssets met voertuigen en wapens). Bassieboy, deze contest is superleuk en duurt gelukkig niet heel erg lang. Het is leuk bedacht en tot nu toe goed uitgewerkt. Ga zo door! Ik zie alvast uit naar een tweede editie van het spel waaraan ik wel kan meedoen.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...