Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580320

Editie 419 - Headlines


OWN

430 bezichtigingen

ueqMW4o.png

4Q6FxMe.png

Welkom

Welkom bij weer een nieuwe Headlines, het was deze week een hectische week. Er werden maar liefst drie nieuwe gangs opgezet, waarvan het er twee lukte om minimaal vier leden te krijgen. En ook ben ik deze week gepromoveerd tot Superlid, iets waar ik heel blij mee ben. Een leuk weekje was het voor mij dus zeker :D.

Nieuwsflitsen

Nieuwe gangs!

GTAGames.nl afbeelding
Toen TOC vorige week bekend maakte te stoppen als gang bleven er nog maar drie gangs en één corporation over op het forum. Dat is wel erg weinig voor een forum als dit. Dat vonden ERRWINS en Votair blijkbaar ook. Want zij richtten allebei hun eigen gang op, met succes. ERRWINS richtte de gang Illuminati op. De gang kreeg al gelijk flink wat leden en zelfs admin Joriz joinde de Illuminati. In het begin was de gangtalk open. Wat resulteerde in een hoop vage berichten van de leden. Enkele uren later besloten ERRWINS en Gta Ripper om de gangtalk te sluiten, zodat het allemaal toch nog iets mysterieuzer werd. Ook hebben ze een eigen blog waar ze vreemde berichten plaatsen. Zo eisten ze bijvoorbeeld de overval op NOS op. Dit grapje viel echter bij verschillende leden in het verkeerde keelgat. Daarom besloten ze later om het artikel offline te halen en hun excuses aan te bieden.

De andere gang is The Hood. Een gang opgericht door Votair. De gang werd op zaterdag een echte gang door het joinen van Aron24, Sabinee1995 en Bountyskull_10. Later kwam ook xCrazyShotgun erbij. De gang bestaat op dit moment alleen nog maar uit relatief nieuwe leden van het forum. Ook ligt de gemiddelde leeftijd in de gang lager dan in andere gangs, al hoeft dat natuurlijk niet altijd een nadeel te zijn. Ik ben benieuwd of het The Hood lukt om de gangscène weer actiever te maken.

Een award voor Lingo gezocht

Het Lingo contest loopt al op zijn eind en er is nog steeds geen award voor de winnaar. Nyltje was zo druk bezig met het organiseren dat hij het vergat. En wat moeten die arme Lingo winnaar nou zonder award. Dan win je een keer een contest en dan krijg je niet eens iets om mee te pronken. Dat kan natuurlijk niet. Dus welke graphicus helpt Nyltje uit de brand en maakt een mooi award voor hem?

Auf wiedersehen

Dit was hem alweer, de eerste Headlines van Februari. Volgende week ben ik er uiteraard weer met het belangrijkste nieuws van het forum. Doei!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...