Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580325

Editie 421 - Song Battle


OWN

636 bezichtigingen

kVCWEoU.png

iYvQRi4.png

Welkom bij een nieuwe Song Battle! Deze week nemen 2 nummers het tegen elkaar op. In de vorige editie gingen de nummers Stayin' Alive van de Bee Gees en YMCA van de Village People het met elkaar de strijd aan. Uiteindelijk heeft Stayin' Alive deze battle gewonnen met 2 stemmen! Een magere opkomst, dat kan beter!

Uiteraard staat er in deze editie weer een nieuwe song battle. Let's go!

NXAy0El.png

Queen - I Want To Break Free

I Want To Break Free is makkelijk te herkennen aan de melodie van het nummer en aan de opvallende videoclip. De videoclipt opent met beelden van een typisch Engelse volksbuurt, als een parodie op de Britse soap: Coronation Street. De heren van Queen zijn in de clip verkleed als huisvrouwen. Een idee van de drummer van de groep: Roger Taylor. Het nummer verloopt rustig en heeft ook een lekkere beat.

PSY - Gentleman

We kennen PSY natuurlijk allemaal van de ''gangnam style'' maar hij heeft nog meer nummers! Onder andere: Gentleman. Het nummer is wereldwijd uitgebracht op: 12 april 2013 en was toen alleen verkrijgbaar als download. Het nummer heeft een paar aanstekelijke deuntjes en het bevat meer Engels dan PSY's vorige hit: Gangnam Style.

Weetje: Wist je dat: De grootste Zuid-Koreaanse omroep, KBS, de videoclip niet uitzond wegens "misbruik van openbare eigendommen", omdat PSY een verkeerskegel omverschopt waarop "Verboden te parkeren" staat.

Vergeet niet jouw stem uit te brengen!

4 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...