Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580317

Editie 421 - Cab's Column


OWN

361 bezichtigingen

f1yKL0r.png

34vMMF7.png

Vakantie! Ja, gelukkig eigenlijk. Ik heb gezwoegd in de voorbije weken en dus gestreden voor school.. hopelijk komt daar ook wat moois uit. Maar nu heb ik dus ’n weekje vrij. Da’s chill, maar ik moet zorgen dat ik niet ga verslappen. En niet te veel slapen.

’t Bovenste sowieso niet, trouwens. Want ik ga proberen deze vakantie productief te wezen. En dat vind ik verdomd lastig. Waarom? Nouja.. omdat er zoveel ander leuks te doen is. Dan is ’t best moeilijk, maakt niet uit of je het nou gepland hebt of niet, om de dingen te doen die je eigenlijk gedaan wilt hebben. Toegegeven, onder sommigen dingen kom je niet onderuit. Afspraken die vaststaan ja, oké, maar van die ‘losse’ dingetjes zoals werken aan school op een bepaalde dag of op een bepaalde moment zijn wel hééél makkelijk te verplaatsen naar een andere dag.

Maar ’t is nu juist de kunst om dat niet doen. Om wat zelfdiscipline te tonen die je nodig hebt om dit soort dingen te willen doen. Ja, daadkracht ook. Maar wel in mindere mate. Toch? Alles voor dat gevoel, in ieder geval, dat je lekker bent bezig geweest. En niet 24/7 achter je beeldscherm het wereldwijde web hebt lopen ontdekken, tussen aanhalingstekens, terwijl je ook gewoon leuk buiten, in de vrije, frisse, wulpse natuur bezig kon zijn. Potverdomme, ’t wordt lente ja. Misschien kom ik daar later nog even op terug.

Laat ik tot slot even mijn excuses aanbieden: deze rubriek was te laat ingeleverd. Ik had mijzelf beloofd om ’t gisteren te maken, maar een gewiste schijf op mijn kortetermijngeheugenkaart liet dat niet doorgaan. Dus bij deze, sorry OWN. Echter ga ik nu wel meteen even sporten. Dat had ik op de planning staan. Daar houd ik mij wel aan.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...