Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580051

Editie 39 - Pietje II's Labiele Entertainment


Dutchy3010

471 bezichtigingen

oc_own_labiel.jpg

Deze rubriek is geschreven door Pietje II.

Groot nieuws!



Het volgende nieuwsbericht is weliswaar een artikel van uit de oude doos, maar het mooie is dat dit nu toch wel degelijk een recent onderwerp is. Het nieuwsbericht hieronder berust dus op pure non-fictie!

GTAForum.nl stopt met omstreden superledenstemmingen!

Van onze lokale verslaggever Sam Spam

Sinds een aantal weken wordt door onze redactrice van deze prachtkrant een aantal anonieme brieven in de rubriek ‘Ongezouten’ geplaatst die gaan over het feit dat de stemmingen van de aanstelling van nieuwe superleden corrupt zouden zijn en door vriendjespolitiek geleid zouden worden. De crew van GTAForum.nl heeft zich de kritiek over de omstreden procedure aangetrokken en werkt op een nieuwe manier.

Voorsteller van deze nieuwe procedure, de heer H.P. Bitjes, verklaart zich nader: “In feite is het heel simpel. Slechte reclame is niet goed voor de winst, en de winst is wel goed voor mij. Dus om de goede naam van GTAForum.nl hoog te houden, kiezen we onze kandidaten voortaan met het nieuwe, innovatieve en goedwerkende ienemienemutte-systeem.”

JOUW ULTIEME GTA-GEVOEL!

Jaja, dan start GTAForum.nl weer eens zo'n actie. En niet zomaar een actie, maar een actie waar er prrrrijzen te winnen valt mensen, ja prrrrijzen! Echte GTA-goodies nog wel. Ieder geregistreerd lid op GTAForum.nl (uitgezonderd global moderators en administrators) mogen meedoen, dus er zal vast massaal inzendingen worden gedaan. Maar wat moet er nou in zo'n inzending staan...? Precies, het ultieme GTA-gevoel. Het gevoel wat jij krijgt wanneer jij aan GTA denkt. Waar denk jij nou als eerste aan als je aan GTA denkt? Welk beeld krijg jij in je hoofd wanneer jij aan GTA denkt? Denk je toevallig dan aan de ondergaande zon uit GTA Vice City, of denk je dan aan een vent die met een golfclub zijn rug aan het krabben is? Of denk je aan kogelvuur, of denk je dan aan een steen? Alles kan natuurlijk, want iedereen heeft een eigen beeld. Alleen kan het soms toch wel heel moeilijk zijn om dat beeld te verwoorden. Vooral omdat je zoveel mogelijkheden aangeboden wordt: je mag van alles bedenken namelijk om je GTA-gevoel te uiten. We zijn benieuwd naar de resultaten; let the battle begin!



blogentry-11829-1178392379_thumb.png

Corporationverkiezingen

Velen begonnen spontaan te kuchen toen ze de aankondiging van de 5e corporationverkiezingen onder hun neus te zien kregen, maar het is toch echt waar mensen: er worden weer verkiezingen gehouden om te kijken welke gang het populairst is en welke corporation het minst populairst is. Daarna gaat de meest populaire gang en de minst populaire corporation de strijd met elkaar aan, en welke daarvan als winnaar uit de bus komt verkrijgt of behoudt de titel 'corporation'.

The Oceans (de overkoepelende corporation van Oceans Weekly News) is ook zo'n corporation. Wij willen uiteraard graag de naam corporation behouden, maar waarom? Jowx heeft een PROMOTIE-TOPIC geopend, dus lees hierin waarom wij, The Oceans, corporation moeten blijven. Maar als je het The Oceans niet gunt, oké, dat kan. Maar doe het dan tenminste voor mij! Een Pietje II wil je toch absoluut niet teleurstellen? Inderdaad, dat wil je niet! Dus stem voor mij NIET op The Oceans als slechtste corporation!

Ik ben je dan zó dankbaar, dat je er ook nog eens een extra bonus bij krijgt...

blogentry-11829-1178396645_thumb.png

Maar natuurlijk ook...

blogentry-11829-1181900510.png

6 reacties


Recommended Comments

Ik stem niet op The Oceans, krijg ik nu die reis? (Verder leuke rubriek weer, lekker gevuld met labiele teksten, keurig ''van den II'' :klap: )

Link to comment
"Dus om de goede naam van GTAForum.nl hoog te houden, kiezen we onze kandidaten voortaan met het nieuwe, innovatieve en goedwerkende ienemienemutte-systeem."

Ik weet niet welk crewlid dit gelekt heeft, maar als ik daarachter kom zal ik dat lek 'ns onmiddelijk dichten. :@

Link to comment
Je vergeet de speerpunt van onze campagne, Pietje II. Hoe kun je? :cry:

Uw speerpunt staat erbij. :D

Voorsteller van deze nieuwe procedure, de heer H.P. Bitjes, verklaart zich nader:
Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...